adelaida_07 
	    	Utilizator

adelaida_07 
	    	Utilizator	    

ionion2000 
	    	Utilizator

ionion2000 
	    	Utilizator	    

ionion2000, utilizator
 ionion2000, utilizator 	
			 MihaiTTL 
	    	Utilizator

MihaiTTL 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 jidan24	                   

Buna ziua! Intrebarea mea ar fi daca este legal ca pe un SRL din 2006 avand, principal obiect de activitate, prestari de servicii in domeniul Securitatii si ... (vezi toată discuția)
	                    jidan24	                   

Buna ziua! Intrebarea mea ar fi daca este legal ca pe un SRL din 2006 avand, principal obiect de activitate, prestari de servicii in domeniul Securitatii si ... (vezi toată discuția)

cristinachebac	                   

Buna ziua ,as dori sa stiu  o sc comerciala la ce nr de an gajati este obligata sa  dispuna de cabinet medical cu asistent medical? (vezi toată discuția)
	                    cristinachebac	                   

Buna ziua ,as dori sa stiu  o sc comerciala la ce nr de an gajati este obligata sa  dispuna de cabinet medical cu asistent medical? (vezi toată discuția)

florinflori	                   

BUna ziua!
Sotia mea vrea sa isi infiinteze un cabinet stomatologic - SRL, ea nefiind inca medic insa va avea ca angajati/colaboratori 4 medici stomatologi. ... (vezi toată discuția)
	                    florinflori	                   

BUna ziua!
Sotia mea vrea sa isi infiinteze un cabinet stomatologic - SRL, ea nefiind inca medic insa va avea ca angajati/colaboratori 4 medici stomatologi. ... (vezi toată discuția)