avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... imputernicire PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

imputernicire PFA

Buna ziua, detin un pfa pe numele meu in domeniul viticol dar nu ma ocup eu efectiv de el ci tatal meu si de curand mi-a cerut sa-i fac o imputernicire prin care il deleg sa aiba grija de tot ceea ce inseamna pfa. Sa vanda vinul, strugurii, via si in caz de controale sa aiba un act la mana.
Va intreb cum ar trebui sa sune aceasta imputernicire astfel incat sa faca toate lucrurile sa mearga ok cu acest pfa, dar intr-un fel sa-l limitez si sa nu ii permit sa faca stiu eu ce smecherii pe pfa-ul meu avand in vedere ca nu ma ocup si nu prea cunosc ce face si nu as vrea sa ma trezesc peste cativa ani ca a facut mai stiu eu ce credit sau ce datorii a creat. Maine as vrea sa ma duc la notar dar nu stiu exact cum sa ma exprim si mai ales ce acte imi trebuiesc pentru a intocmi aceasta procura. Mentionez ca toate actele pfa-ului sunt la el si sa stiu ce imi este necesar pentru a-mi transmite.

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 22:08, 8 Iulie 2013
In mod cert puteti imputernici pe tatal dvs.pentru a va rezolva problemele pe care le-ati expus.
andymaurul, chiar se poate printr-o imputernicire notariala sa pui pe altcineva sa lucreze in locul tau? Nu are totusi si imputernicirea limitarile ei?
Popu a scris:

andymaurul, chiar se poate printr-o imputernicire notariala sa pui pe altcineva sa lucreze in locul tau? Nu are totusi si imputernicirea limitarile ei?

Nu stiu ce pregatire aveti,dar in mod cert nu ati inteles intrebarea.
andymaurul a scris:

Popu a scris:

Nu stiu ce pregatire aveti,dar in mod cert nu ati inteles intrebarea.

Buna ziua, detin un pfa pe numele meu in domeniul viticol dar nu ma ocup eu efectiv de el ci tatal meu si de curand mi-a cerut sa-i fac o imputernicire prin care il deleg sa aiba grija de tot ceea ce inseamna pfa. Sa vanda vinul, strugurii, via si in caz de controale sa aiba un act la mana.

Anamaria vrea sa-l puna pe tatal sau sa vanda vinul, strugurii, activitate pentru care probabil s-a autorizat ea ca PFA. Cred ca nu-ti trebuie pregatire de astronaut sa vezi din asta ca vrea ca tatal ei sa-i faca munca ce ar trebui sa o presteze ea ca PFA.
Nu vrea ca tatal ei sa-i poarte mapa pe la finante/casa de pensii, vrea efectiv sa lucreze.
Sper sa fi inteles intrebarea, daca nu ma retrag. (scuze de deranj)

Tocmai ca utilizatorul ne-a intrebat daca in mod legal poate imputernici in mod legal pe tatal sau sau se ocupe de aceasta problema.Raspunsul este afirmativ,fara echivoc.

Alte discuții în legătură

Posibila infractiune administrare imobil conjoint conjoint Asociatia de proprietari angajeaza la inceputul anului cu cim o persoana PFA in functia de administrator.Ulteror se constata ca persoana care exercita aceasta ... (vezi toată discuția)
Atorizatie infintare salon infrumusetare! adrian_bra adrian_bra Buna ziua, am si eu o problema care necesita o rezolvare... Este adevarat ca daca am firma infiintata, cu codurile CAEN respective....ceea ce mai conteaza ... (vezi toată discuția)