avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... salutari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

salutari

actuala mea (viitoare) nevasta ...
sint putin incurcat incerc sa fiu cit mai scurt
Este in divort cu fostul sot ,"astazi a fost ultima infatisare"SE ASTEAPTA PRONUNTAREA
ARE DOI COPII CU FOSTUL SOT SI.......VREA (EA)SA IA COPILASII LA NOI
EU SINT DEACORD CHEAR AM FOST SI CITAT CA MARTOR.
In fine. in primul termen s-a cerut COMISIE DE LA "AUTORITATEA TUTELARA"DE LA PRIMARIE
S-a facut ,au fost acasa la noi si la EL ,,,SI DE LO MINE DE LA PRIMARIE AU TRIMIS CONFIRMARE SI AU VENIT CU PROPUNEREA SA FIE DATI AMBII COPII LA MAMA
Dar judecatoarea a cerut si comisie (LA AL DOILEA TERMEN) examinare psihosociala ,au primit confirmare si de acolo relativ buna.acelasi raspuns l-au primit si pentru celalalt copil care este la el.
dovezi am avut destule impotriva lui.el a fost inchis ,a fost internat si in spital ceva cronic.AU PRIMIT SI CONFIRMARE DE LA SPITAL PENTRU CA AM CERUTO NOI.crize de epilepsie.
Eu ca martor am declarat ,ca am cunoscut FOSTA LUI NEVASTA(mentionez a fost insurat inainte sa se casatoreasca cu NEVASTA mea)
am afirmat ca nevasta PRIMA mi-a aratat un ZIAR in care era ea batuta de acelasi parat (chear a si fost inchis)MAI PE SCURT........
CE SE POATE INTIMPLA CU COPII pentru ca eu totusi am o parere (AS VREA SA MA INSEL)dar judecatoarea ,,,imi lasa impresia ca mai mult il crede pe el
CU TOATE CA DOVEZILE CLARE ARATA ALTCEVA XIT DE VINOVAT ESTE!.SI BINEINTELES AM MULTE DE SPUS DAR AS VREA SA VA DATI SI VOI O PARERE
VA ROG SA MA AJUTATI
PENTRU CA NEVASTEA MEA................. VORBESTE SINGURA PRIN CASA SI PLINGE
DE CE JUDECATOAREA TINE MAI MULT CU EL?
DE CE PE MINE NU MA LASA SA VORBESC?
SINCER????????
CAM ARE DREPTATE
DE CIND A INCEPUT PROCESUL....VORBEA MAI MULT CU EL
AI PUNEA INTREBARI.........SI APROAPE CA TOT EA AI DADEA RASPUNSURILE
MA FACE SA CRED ALTCEVA..................
VA RO SA MA AJUTATI

multumesc
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 11:35, 26 Noiembrie 2011
Era mai super daca va spunea dupa termene de ce s-a intamplat una sau alta, nu sa ajung eu sa ghicesc aici, pe net.
Intrebarile cu raspunsuri mura-n gura au fost senzatia dv., senzatie care venea din multe lucruri pe care nu le-ati inteles si pe care eu nu le vad in defavoarea dv. Prin urmare, ramane doar o interpretare subiectiva acest lucru. In plus, pentru a-si clarifica unele chestiuni juridice de la un non-jurist, e cam greu sa nu dai mura-n gura, nu ajungi nicaieri.
Repet: imi pare totul absolut normal, cu exceptia aratata in mesajul anterior.

Atata timp cat aveti avocat si nu puteti sa o intrebati lucruri legate de dosarul dv., comunicarea lasa de dorit. Nu e normal sa nu primiti clarificari sau sa nu simtiti ca o puteti intreba.

Primul martor audiat iese afara foarte rar. Nu mai are sa depuna marturie, deci nu mai conteaza sa nu auda ce spune celalalt.
poate deca ai fi putin mai EXPLICITA...
te-ai face si mai inteleasa
scuzama dar nu am inteles ce vrei sa spui
mai ales ca ai bagat si AVOCATUL
in toate astea
chear nu inteleg
AM CERUT CUMVA O PARERE
nu un comentariu
pentru ca acelasi lucru as pute sa fac si au in alte cazuri
te rog sa ma ierti dar nu te-ai facut inteles(a)
Mai pe romaneste, a vrut sa spuna ca daca procesul s-a luat in pronuntare ( cu atatea ghilimele mie mi-a si scapat acest fapt), sfaturi nu mai avem cum sa dam, iar explicatii despre ce s-a intamplat trebuia sa cereti de la avocatul dvs.
Lungirea discutiei trece de la pareri la comentarii...
Si daca s-a luat in pronuntare de ce nu verificati pe portalui instantei la care s-a judecat procesul care este solutia ca sa va linistiti?
Ultima modificare: Vineri, 18 Noiembrie 2011
adelaida_07, utilizator
DAR CE ZICETI DE ASTA????????????
dupa 3 termene l-a care s-a judecat procesul de. divort (ramas in pronuntare......)
JUDECATOAREA a "observat " ca la dosar nu are certificatul de casatorie si cel de nastere al copilului (care este la tata) ma refer (copii dupa respectivele certificate)
si nu poate sa dea pronuntarea!!!!!
ma intreb cita atentie a dat acestui dosar de divort??????????????????
daca in trei termene tu nu vezi ca nu sint acele copii...!!!
un dosar cu citeva foi(ancheta sociala "de la primarie" "examinare psihologica", o" adeverinta" "precum martora este oligofrena"-si "declaratia ei",,",declaratia celuilalt martor"
si cererea de divort.
Cit timp i-a trebuit sa sa se documenteze din acest dosa????????????
ce sa mai zicem de alte dosare in care sint zeci-sute chear de pagini de citit?
cum se rezolva acele dosare
Scuze dar nu mi-se pare normal (nici corect} sa se intimple as ceva...........
MA INTREB CUM RAMINE ?
PENTRU CA NU POT SA DAU DE FOSTUL SOT SA-L ANUNT CA TREBUIE ACESTE COPII

Se pot cere duplicate dupa acele documente la Oficiul starii civile unde au fost inregistrate. Simplu si rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre divort adiida adiida Suntem in USAavem 2 copii,de 6 ,respectiv 15 ani si vrem sa divortam,mai precis eu vreau,dar el este de acodr cu divortul ,precum si cu paftul ca amindoi copii ... (vezi toată discuția)
Cerere schimbare judecator abs2010 abs2010 Buna ziua , Eu sunt implicat intr-un proces de divort - partaj + incredintare minor - la judecatoria sector 6 . Problema este ca doamna judecator se ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters175146 ContSters175146 sotia mea cu care sunt in curs de divort a plecat in strainatate acum 1.9 luni.eu raminind aici cu cei 2 copii minori .Ce sanse am ca cei 2 copii sa ramina ... (vezi toată discuția)