petroniki a scris:
....... .si ei abia acum i-a venit citatie pt proces.este corect si eu sa cred ca apartamentul nu este vizat?
I-a venit citatie pentru proces sau comunicarea hotararii judecatoresti sau instiintarea de executare silita?
Sunteti putin confuza. In plus de asta, un asemenea proces nu se face "pe şest". Sora dv. a fost citata sa se prezinte, i-a fost trimisa hotararea judecatoreasca acasa....iar acum a primit probabil instiintarea de executare silita.
Cred ca nu stiti cateva chestiuni pe care sora dv. poate nu vi le-a spus in legatura cu acest proces, iar acum cand se vede in situatia de a fi executata silit a inceput sa se agite.
Plus ca intre hotararea definitiva si executare a trecut mai bine de un an de zile, timp in care probabil s-a asteptat de care conducerea asociatiei plata restantelor si nu numai ca s-a asteptat, dar probabil au avut si ceva discutii in legatura cu procesul, dar daca au vazut ca nu se achita nimic, au recurs la executarea silita.
Asociatia de proprietari nu este o entitate venita din ceruri, sunt toti proprietarii acelui bloc care au contribuit cu bani ca sa plateasca intretinerea surorii dv. destule luni. Nu credeti ca acesti oameni au dreptul sa-si recupereze banii lor?
Penalizarile, de care sora dv. a stiut de la bun inceput, intra in fondurile asociatiei, nu in buzunarele cuiva.
Nu a avut bani pentru achitarea datoriilor, dar acum are bani si de avocat? Sau aveti impresia ca avocatul lucreaza gratis?