Intrun apartament de la etajul 2 peretele de la bucatarie si camera mare se uda cand locatarii de la etajele superioare folosec apa. Am trimis doi instalatori (in zile diferite) pentru solutionarea defectiuni. Problema este ca nici un locatar, nici cel de la 2 dar nici cel de la 3 nu lasa sa sparga peretele pentru a putea vedea si repara defectiunea. Ce pot sa fac pentru ai putea rezolva aceasta problema?
De ce credeti ca de vina ar fi teul coloanei?. Noi in bloc am avut un proprietar care in loc sa repare scurgerea la ghiuveta in teava de scurgere prin intermediul unui racord flexibil, a preferat sa aduna zoaiele intr-o galeata pusa dedesubt, pe care le varsa in vasul wc de la baie. Numai ca pana se ducea sa rastoarne galeata umpluta statea cu picioarele in zoaie. Vecinul de dedesubt a observat mai intai o pata mica iar apoi s-a facut cat harta tarii. A trebuit sa faca un scandal monstru pentru ca acel vecin sa repare sub ghiuveta defectul.:fight:
@johnpescuitor
cazurile de genul celui prezentat de dvs sint izolate, fiind numai citeva in sute de mii de apartamente existente.
asa cum am mai explicat intr-un alt topic pe o tema asemanatoare, teava de scurgere este, de obicei, din PVC "usor" material care a imbatrinit si incepe sa cedeze, sa crape ... cel mai des cedeaza la piesele care fac schimbari de directii (teuri-cel mai des, si coturi)
Delimitare parte comuna
aoa
salutare,
am o problema a carei rezolvare nu am gasit-o reglementata nicaieri si de aceea apelez la cunostintele voastre (poate ati trecut prin asa ceva!): ... (vezi toată discuția)