avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cai de atac
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cai de atac

buna ziua...va rog sa imi spuneti daca dupa o sentinta definitiva intr-un dosar penal la curtea de apel craiova mai exista vreo cale de atac
va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 18:28, 18 Noiembrie 2011
depinde ce obiect are dosarul. de obicei se prevede si recursul drept cale de atac. in mod cert scrie la finalul deciziei
este un dosar pentru inselaciune...si condamnarea de 2 ani cu executare....se mai poate merge mai departe de curtea de apel?
Depinde pe ce alineat din 215 ati fost condamnat? Daca ati intrat pe unul dintre alineatele 1-4 dosarul a plecat de la judecatorie in prima instanta, daca ati fost pe alin 5 atunci dosarul a plecat direct de la tribunal. De asemenea, caile de atac s-au mai schimbat prin legea 202/2010. Dar daca a ajuns la Curtea de Apel dosarul cel mai probabil a fost vorba de un recurs si daca pe hotarare scrie "definitiva" nu mai aveti ce sa faceti.
Dar totusi, nu inteleg, daca ati fost condamnat chiar nu stiti pe la ce instante ati trecut, pe la cate sau ce scrie in hotarare? Presupun ca lucrurile acestea sunt in interesul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
procedura penala marianavacaru marianavacaru in anul 2009 o judecatorie pronunta o hotarire intr-o cauza penala.Aceasta hotarire este atacata cu apel de catre parchet si de catre inculpati.Se judeca ... (vezi toată discuția)
Sentințele supuse apelului george_puchiu george_puchiu nelămurire mea constă în interpretarea art 361 alin. (1) lit a) Cod procedură penală, articol reglementat prin legea 202/2010 și care statuează că ... (vezi toată discuția)