avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... impozit 2%
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

impozit 2%

va rog sa-mi spuneti care este procedura pt ca parintii copiilor dintr-o gradinita sa poata opta pt plata celor 2% din salariu catre gradinita?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: ElenaDINA , utilizator 17:19, 21 Noiembrie 2011
cei 2% pot fi directionati numai catre ong (asociatii, fundatii etc) nu pot fi directionati catre SRL. iar fondarea unei astfel de asociatii dureaza cam 3 luni. din pacate veti pierde viramentele pentru 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 230 Badea Mihaela Badea Mihaela buna ziua, va rog frumos, daca puteti, rspundeti-mi si mie la o intrebare. as vrea sa fac pentru clasa copilului meu (clasa I) un cont pentru a putea primi ... (vezi toată discuția)
Cum calculez cei 2% pe care sa-i virez unei asociatii? dacidaci dacidaci O persoana este angajata din Mai 2011 pana in Februarie 2011 cu un salariu de 800 ron brut. Din 29 Februarie are salariul de 700 ron brut. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Donarea de 2% cosmin910 cosmin910 Buna ziua! As dori sa stiu daca in formularul 230 de directionare a 2% din veniturile salariale impozabile se poate scrie ca Beneficiar contul parintelui care ... (vezi toată discuția)