avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident fara victime, neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident fara victime, neacordare prioritate

daca am avut permisu luat pentru depasire pe linia continua in aprilie 2011,si acum nu am acordat prioritate si am facut accident fara victime,si mi sa suspendat permisul pentru 30 de zile ce se poate intampla?este posibil sa mi fie anulat?

Cel mai recent răspuns: daio73 , utilizator 23:03, 21 Noiembrie 2011
Pentru 30 de zile:

- Soferul depaseste coloanele de vehicule oprite la semafor sau la trecerile la nivel cu calea ferata

- Neacordarea de prioritate de trecere pietonilor ce traverseaza regulamentar

- Neacordare de prioritate autovehiculelor care au acest drept

- Nerespectarea regulilor privind depasirea

- Nerespectarea indicatiilor agentului de circulatie
Stati putin ca ne-atia metit de tot.Pai a tamponare sau accident cu vatamare?De unde stiti ca v-a suspendat 30 zile permisul.Cazul s-a solutionat ca tamponare sau s-a intocmit dosar penal?????In primul rand neacordarea de prioritate are ca sanctiune retinerea permisului 60 zile.La tamponare masura se ia pe loc dar la dosar penal permisul este retinut pentru cercetari.De abia la finalul anchetei dupa rezolutia parchetului se stabileste perioada de retinere care este tot 60 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate ... Radu gahs Radu gahs Salutare, am avut un accident soldat cu victime omenești(toate persoane sunt tefere) pentru neacordarea de prioritate, s-a întocmit dosar penal și pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere ghitucristian ghitucristian Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere. Mergand pe DN7, nu am reusit sa franez si am lovit o Dacie din spate. Nu aveam viteza mare. Pasagerul ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat 90 de zile cu dosar penal ASZI ASZI Am facut un accident la data de 01.06.2016 la Tg. Mures (nu am vazut semnul cedeaza si am intrat in intersectie, si din stanga a intrat in masina mea o alta ... (vezi toată discuția)