avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pensie de urmas

Studentul care a beneficiat de pensie de urmas pe timpul facultatii are dreptul sa primeasca acest venit si in perioada masteratului pe baza actelor doveditoare?
Cel mai recent răspuns: ContSters68120 , utilizator 13:39, 23 Octombrie 2008
Despre faptul ca trebuia ca defunctul (care nu era pensionar) sa fi avut 5 ani jumate vechime si ca dosarul ar trebui depus de catre angajator .......ca sa primeasca minorul de 8 ani pensie de urmas, ....aceste 'pretioase' informatii mi-au fost date de o functionara de la casa de pensii. Aceste functionare care dau relatii ar trebui sa se abtina sa dea relatii nerealiste, desigur. Voi intocmi dosarul cu actele mentionate de Dv. , sper ca birocratia din Ro sa nu ne trimita de la Ana la Caiafa.

Cu multumiri, Mir

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de mostenitor elenna9 elenna9 Buna ziua, eu am un copil provenit dintr-o relatie anterioara. Tatal copilului a murit recent, Dumnezeu sa-l odihneasca. In timpul vietii, el nu a contribuit ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas copil minor macul rosu macul rosu buna seara ! as dori sa stiu daca fiul meu de 9 ani beneficiaza de pensie de urmas ? mentionez ca am divortat de tatal copilului in urma cu 7 ani si acum o ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas ptr minor antonio123 antonio123 AM fost la casa de pensie si mia zis ca copilul meu sa beneficieze dupa pensie de urmas trebuie ca tatal copilului decedat sa aiba 20 ani vechime in campul ... (vezi toată discuția)