avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt acuzat de Furt califica!!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt acuzat de Furt califica!!!

In urma cu 4 luni ma plimbam cu prietenii prin oras cu masina mea si cu inca un prieten cu masina,deci eram in 2 masini,la un moment dat 3 dintre ei au sesizat ca nu mai avem in nici o masina benzina si ne`au spus ca se duc sa fure benzina.Au furat din cca 12 masini benzina,ne-au bagat`o in rezervoare(mentionez ca in tot acest timp eu nu m-am dat jos din masina),si dupa inca cateva ture prin oras am fost opriti de politie,iar politistii vanzand`u`i pe prietenii mei i-au recunoscut ca sunt clienti vechi(mentionez ca ei sunt minori cei 3 care au furat),i-au dat jos din masini,i-au batut apoi ne-au dus pe totii la sectie unde ne-au batut de noaptea de la ora 12 pana a doua zi la 4 dupa -masa.Am citit in dosar ca sunt acuzat de furt calificat.Mi-am angajat un avocat,dar nu se ocupa de cazul meu.Am dat banii degeaba.Imi puteti spune ce ar trebui sa fac?Ce pedeapsa ma asteapta?(a doua zi dupa ce am scapat de la politie mi-am scos certificat medico-legal)
Foarte probabil o amenda administrativa.

avocat Claudiu Lascoschi
.Voi fi audiat si daca da, unde ?Credeti ca am nevoie sa angajez un avocat ? Va multumesc pt interesul aratat.

Si foarte important,cat dureaza cercetarea pana la solutia finala (cu arpoximatie binenteles) ?
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2009
Gabriela Mihai, Avocat
Nu cred ca e necesar sa va angajati avocat.
Va dura cca 3-6 luni.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in tren amy_dyly_2008@yahoo.com amy_dyly_2008@yahoo.com #-o buna ziua am 20 de ani intro seara dintro prostie am furat cu un coleg o statie de emisie receptie dintr-un tren iar prietenul meu a fost prins de politia ... (vezi toată discuția)
Furt de masina si conducere fara permis raluca_andreea raluca_andreea buna seara! sper ca ma puteti ajuta cu cateva lamuriri! o ruda de a mea in varsta de 18 ani a furat o masina si a condus-o fara a avea permis de conducere si ... (vezi toată discuția)
Conducerea cu autovehicul neinmatriculat + numere false florinpopescu florinpopescu Buna ziua, Am fost prins acum doua saptamani circuland cu autovehicul neinmatriculat,si cu numere false. In anul 2001 am fost condamnat pentru furt la 1 an ... (vezi toată discuția)