avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este cel mai utilizat program de contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este cel mai utilizat program de contabilitate

optez ptr saga insa as dori sa stiu cu ce programe se mai lucreaza mai usoare ptr o firma care nu are gestiune, nu are un volum asa mare de facturi, ce imi recomandati?
Ce am intalnit in practica , in afara de SAGA, ca programe : Market Mentor , Contab SQL
care vi se pare usor de folosit dar totusi complex? va multumesc
annajanette a scris:

care vi se pare usor de folosit dar totusi complex? va multumesc


Nu le cunosc foarte bine, intrucat nu sunt de meserie .. insa la societatile cu care lucrez am intalnit asemenea programe ... cred ca se poate obtine informatii despre aceste programe pe internet ...
orice program cu articole contabile prestabilite este facil. daca nu ai volum de activitate mare poti sa te abonezi numai la vreun program fara program de gestiune. de obicei ti le dau de proba o luna.
La cat costa este bun SAGA. Raportul calitate-pret optim.

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie obiectiv obiectiv Cum se ţine evidenţa contabilă a unei asociaţii, în partidă simplă sau dublă ? Vă mulţumesc. (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala octavian c. octavian c. vreau sa aflu ce implica o intreprindere individuala,ce acte sunt necesara,taxe si impozite aferente, rulaj maxim,platitor sa nu tva ,diferentele fata de ... (vezi toată discuția)
intreprinderea individuala mihaela monica mihaela monica buna ziua poate cineva sa ma indrume in legatura cu contabilitatea ce trebuie facuta la o factura se face receptia si doar atit cum se socoteste adaosul ... (vezi toată discuția)