avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu prenatal in cazul unui contract de munca pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu prenatal in cazul unui contract de munca pe perioada determinata

Buna ziua. De 4 ani lucrez pentru o institutie, care imi prelungeste contactul de munca anual, asadar am contract de munca pe perioada determinata, iar la 31 decembrie 2011 imi expira contractul. Mentionez ca sunt insarcinata, iar in data de 9 ianuarie 2012 ar trebui sa intru in concediu prenatal (cele 63 de zile), insa institutia nu vrea sa-mi prelungeasca contractul de munca. Asadar, imi puteti spune va rog ce varianta am in acest caz?Cum as putea sa-mi acopar cele 8 zile? Salariul meu net este de 1000 lei. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alisun , utilizator 14:46, 21 Noiembrie 2011
intrati in concediu medical din decembrie.
Va multumesc mult pentru sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal - contract de munca pe perioada determinata adela_trandafir adela_trandafir Buna ziua, sunt insarcinata in 30 de saptamani si voi naste la sfarsitul lunii iulie 2012. La actualul angajator am CIM incheiat pe perioada detrminata de 6 ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate..... helisstalin helisstalin Sunt profesor suplinitor si am contract de munca pe perioada determinata, pana la 31 aug 2010. Sunt insarcinata si in august 2010 voi fi un 7 luni de sarcina. ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata si sarcina andava andava Contract determinat Cine ma poate ajuta si pe mine cu detalii despre acest subiect tinand cont ca anul trecut s-a schimbat legea in defavoare angajatilor, de ... (vezi toată discuția)