LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea dilema:
Mi-am tras net pe adresa de acasa. Ulterior mi-am infiintat si o fima pe aceeasi adresa. As vrea sa folosesc conexiunea de net trasa pe persoana fizica pt firma care are ca domeniu de activitate realizarea de situri web. As vrea sa fiu in regula in sensul in care inclusiv conexiunea la net sa fie folosita legal din punct de vedere al organelor statului pt a nu lua vreo amenda.
Cum pot proceda? Nu as vrea sa reziliez pe persoana fizica deoarece imi cer tot felul de taxe egale cu abonamentul pana la sfarsitul perioadei.
Exista vreo procedura prin care eu ca administrator al firmei sa preiau legal, in documentele firmei, conexiunea la net aflata pe numele meu ca persoana fizica?
Firma care va furnizeaza serviciile de internet va va spune conditiile in care puteti transfera contractul de pe persoana fizica pe firma. Sunati la serviciul relatii cu clientii, sau contactati-i direct la ghiseu.
Atentie! Se efectueaza controale la licente pe sistemele de operare si pe software-ul pe care il utilizati pentru crearea produsului final (site web, etc).
Chiar sunt controale.
Incercati o preluarea contractului de furnizare a serviciilor de internet de catre societatea dvs.Eu zic ca se poate,Societatea comerciala se va subroga in drepturile persoanei fizice in contract si toata lumea este multumita.Formulati o cerere in acest sens.Este o cesiune a contractului de furnizare.Puteti incerca in fond furnizorul nu are nimic de pierdut.
Ceva de genul ---Subscrisa S.C......persoana juridica romana cu sediul in ,str.----- nr.----localitatea-----------inmatriculata la O.R.C .....CUI--- prin reprezental sau legal ----in calitate de administrator ,prin prezenta va rog sa dispuneti aprobarea preluarii contractului nr. /de furnizare servicii internet incheiat de --------in favoarea noastra,urmand ca noi sa ne subrogam in drepturile si obligatiile susnumitei persoane fizice suscitate.Pentru persoana fizica aceeasi cerere ,in care isi manifesta acordul de ca contractul sa fie preluat de persoana juridica.
Risc vreo amenda?
consuello3
Buna ziua. Daca in cadrul activitatii fimei (realizare de situri web) al carei administrator sunt folosesc calculatorul proprietate personala la care nu mai am ... (vezi toată discuția)