avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită nelamurire poprire cont
Discuție deschisă în Executare silită

nelamurire poprire cont

ce se intampla in cazul in care a inceput executarea silita sub forma popririi pe cont, dar de doua luni eu nu mai lucrez iar in cont nu mai sunt bani?din cont mi-au fost opriti bani dar doar de 2 ori,dupa care eu am ramas fara servici.
se urmareste contul si e va relua executarea cand vor fii bani in cont? mi s-a pus poprire pe cont pt ca nu posed alte bunuri.
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
Roxana Popa, Consultant asigurari
Cel mai recent răspuns: Roxana Popa , Consultant asigurari 22:06, 21 Noiembrie 2011
Executarea silita se poate face asupra oricarui bun mobil sau imobil.
Se poate pune poprire pe ocice cont al debitorului.
dar e singrul cont pe care il am.pe mine ma intereseaza ce se intampla daca o perioada nu mai intra bani in acel co nt?ma refeream ca nu mai am absolut nici un bun pe numele meu,si de aia s-a pus poprire
Ultima modificare: Luni, 21 Noiembrie 2011
Roxana Popa, Consultant asigurari
Nu intra bani, asta este. Asupra acelui cont va exista poprire efectuata de executorul judecatoresc.

Daca nu aveti alte bunuri nu are ce sa va execute.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E posibila executarea altor bunuri decat imobilul ipotecat? ancristida ancristida Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns. Daca cineva nu-si plateste creditul ipotecar si intra in executare silita, se executa doar imobilul ... (vezi toată discuția)
Banca ma ameninta cu executarea silita!!!! :(( mimika mimika buna ziua,acum 4 ani am facut un card co-branded,mastercard,doar cu buletinul,achizitionand niste electrocasnice.din 2008 nu am mai putut plati si am o ... (vezi toată discuția)
Prescriptie creanta - titlu executoriu ! DAMIS DAMIS Dragii mei ! Va rog sa ma luminati si pe mine cu privire la o creanta reprezentand lichiditati si care a fost consfiintita prin act notarial (intre doua ... (vezi toată discuția)