Buna ziua,
M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere.
Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit nivel de pregatire.
Va multumesc anticipat pentru timpul dumneavoastra.
Sunt interesat sa deschid o firma prin care sa desfasor activitatea de proiectare si instalare sisteme de supraveghere,alarme,senzori etc atat pentru persoane fizice cat si pentru juridice (magazine,administratii de bloc)
Mentionez faptul ca in momentul actual am cunostinte de IT si intentionez sa urmez cursurile de tehnician sisteme de securitate
Nelamuririle mele sunt urmatoarele:
1.Pot obtine autorizatie pentru cod caen 8020 daca nu am studii tehnice pe partea de electronica (ci doar curs de tehnician sisteme de securitate ) ?
2 Din cat am inteles o firma poate proiecta sisteme de securitate, dar pentru asta trebuie ca unul din administratorii firmei sa aiba studii tehnice pe partea de electronica ?
3.In ce situatii am nevoie obligatoriu de proiectare ?
4. In ce situatii ma pot folosii de cursul de tehnician sisteme de securitate ?
Daca aveti si alte mentiuni pe care ar trebui sa le iau in calcul, va rog sa le precizati.
calificarea de tehnician sisteme securitate se obtine in baza unui curs, nu este neaparat necesar sa-l faci la artss, poate fi facut la orice scoala autorizata. am in schimb alta intrebare pentru cunoscatori, pentru cei care au trecut prin autorizarea unei firme (srl) in domeniu. Cat dureaza in medie de la depunerea actelor pana la primirea autorizatiei ?