avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... greseala certificat casatorie in 1946
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

greseala certificat casatorie in 1946

rog ajutor in urmatoarea problema:
- in 1946 cel care a intocmit certificatul de casatorie bunicii mele i-a gresit data de nastere pe acest certificat
- dupa moartea bunicului, bunica are niste drepturi in calitate de vaduva a unui veteran de razboi si a avut nevoie de acest certificat
- acum greseala a fost descoperita, am fost la primarie, dar cotorul certificatului de casatorie a fost pierdut, drept pentru care primaria nu doreste sa modifice certificatul de casatorie
Ce documente imi trebuie pentru ca bunica mea sa poata primi drepturile legale ca vaduva de veteran de raz, in lege se face diferenta)boi (nu vaduva de razboi
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 20:19, 24 Noiembrie 2011
Scuze, certificat de casatorie:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente justificative grami grami La decesul bunicii am intampinat o problema in ceea ce priveste faptul ca bunica are alt nume diferit de al fiului sau (tatal meu). Numele bunicului a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu numele de familie gresit kriss64 kriss64 Bunica mea, Andrei (Iova -prenumele tatalui) Tana,s-a casatorit cu Constantin (Eftimie- prenumele tatalui) Gheorghe. In urma casatoriei au rezultat doi copii, ... (vezi toată discuția)
Schimbarea prenumelui mamei decedate de catre fiu miodana miodana Buna ziua, Vreau sa intreb cum se procedeaza in cazul in care prenumele mamei este gresit trecut in certificatul de nastere al fiului.Concret este vorba ... (vezi toată discuția)