avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... expertiza auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

expertiza auto

intr-un accident auto,cu dosarul penal aflat la politia rutiera,directia cercetari penale,cat de mult va conta la dosar ce a iesit la expertiza tehnica?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:36, 22 Noiembrie 2011
Expertiza tehnica auto este esentiala. Ea stabileste dinamica accidentului, viteza, cauzele... in functie de intrebarile puse expertului.
Conteaza enorm. In functie de rezultatul acesteia, se pot lua masuri drastice impotriva celui vinovat.
De cele mai multe ori aceste expertize sunt facute dupa cum dicteaza unui sau alti sau mai bine spus sunt facute in asa fel incat sa fie favorabile celui ce trebuie sa plateasca despabubirea sau...oricum celui mai influent ca sa nu zic altfel. Acuma depinde cu cine va bateti....dar oricum e buna expertiza macar formal daca nu altfel....
Ultima modificare: Marți, 22 Noiembrie 2011
Paul Citiriga, Consilier juridic
Expertiza pe langa altele va arata daca accidentul putea fi evitat si cum. In functie de asta va actiona si instanta la stabilirea verdictului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal accident rutier soldat cu victima alew2020 alew2020 circulam pe banda 2 a unui drum in aliniament cu doua benzi pe sens, cu cca. 70 km pe ora si de pe celalalt sens de mers adica contrasens, mi-a iesit o masina ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces brand2010 brand2010 accident rutier : motociclist aflat pe drum cu prioritate, a fost surprins de un autovehicol ce iesea de pe o strada adiacenta cu cedeaza trecerea. ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima Stefan Ciprian Stefan Ciprian Buna as dori sa stiu daca se poate face ceva daca o persoana este accidentat mortal de o masina la circa 200 de metri de trecerea de pietoni avand circa 130 ... (vezi toată discuția)