avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare in Bulgaria vs aderare la spatiul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare in Bulgaria vs aderare la spatiul Schengen

daca vom adera la spatiul schengen mai are vreo relevanta ptr. politia rutiera din Romania faptul ca masina este inmatriculata in Bulgaria iar eu am domiciliu in Romania?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:25, 22 Noiembrie 2011
dar acum are vreo importanta? politia rutiera verifica si inregistreaza orice masina inmatriculata in strainatate, indiferent daca tara este in UE sau nu.
nu conteaza unde i inmatriculata masina!!!!!!!!problema e doar la masinile care sunt inmatriculate ,facut act de vanzare-cumparare,radiata de la financiar in bulgaria si care circula !!!
Din cate stiu se va solicita parlamentului ca sa se adopte un act normativ prin care masinile care solicita inmatricularea in Bulgaria sa nu se mai faca decat provizoriu pt maxim 90 de zile. Aceasta a fost ultima discutie despre acest subiect in parlament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu schengen LIPCIUC LIPCIUC ce castigam noi romanii prin aderarea la acest spatiu? (vezi toată discuția)
Urgent!!! pot sã circul fãrã certificatul de înmatriculare (talonul) mașinii? gabimanea gabimanea Am o mașină înscrisă pe Bulgaria, dar talonul ei l-am uitat în Spania. Nu îl pot recupera decat în 3 săptămâni. În acest timp pot solicita de la ... (vezi toată discuția)
Pasaport - e necesar pentru a calatori in ue? arondoru arondoru Pentru a vizita Ungaria, Austria trebuie pasaport sau daca suntem in Uniunea Europeana putem trece doar cu buletinul? (vezi toată discuția)