andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Diana Ben Othmane 
	    	Avocat

Diana Ben Othmane 
	    	Avocat	    

andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

Luati legatura cu un avocat si merge acesta pe baza imputernicirii avocatiale la starea civila,contractul de asistenta se poate incheia si de copilul major in numele parintelui,de sot pt sotie,nu neaparat de titularul actelor
 andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 Diana Ben Othmane 
	    	Avocat

Diana Ben Othmane 
	    	Avocat	    

Av Diana Ben Othmane a scris:
Luati legatura cu un avocat si merge acesta pe baza imputernicirii avocatiale la starea civila,contractul de asistenta se poate incheia si de copilul major in numele parintelui,de sot pt sotie,nu neaparat de titularul actelor
De ce neaparat un avocat?!In opinia mea,imputerniceste o terta persoana(prieten ,vecin,ruda,etc) care ar putea finaliza cu brio aceasta situatie.
 andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul a scris:
Av Diana Ben Othmane a scris:
De ce neaparat un avocat?!In opinia mea,imputerniceste o terta persoana(prieten ,vecin,ruda,etc) care ar putea finaliza cu brio aceasta situatie.
Pentru ca din moment ce nu au posibilitati materiale sa cheme notarul acasa,nu vor incheia procura autentica.Bineinteles ca nu este nevoie de act autentic,dar autoritatile sunt sceptice cand te prezinti cu o foaie scrisa la calculator,doar semnata,fara nici o stampila nimic,si nu in ultimul rand pt ca este una din activitatile realizate de avocat potrivit art 3 din leg51/95
 andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 Pilu	                   

Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. 
   Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
	                    Pilu	                   

Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. 
   Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)

bellman	                   

Am resedinta in strainatate. In Romania la succesiunea dupa tatal meu vreau sa o imputernicesc pe mama mea sa ma reprezinte. Datorita unui accident nu ma pot ... (vezi toată discuția)
	                    bellman	                   

Am resedinta in strainatate. In Romania la succesiunea dupa tatal meu vreau sa o imputernicesc pe mama mea sa ma reprezinte. Datorita unui accident nu ma pot ... (vezi toată discuția)

CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ce parere aveti se poate face medierea prin avocat daca clientul nu se afla in tara?
Ambele parti sunt plecate din tara si probabil doar avocatul sau avocatii ... (vezi toată discuția)
	                    CLAUDIU LASCOSCHI	                   

Ce parere aveti se poate face medierea prin avocat daca clientul nu se afla in tara?
Ambele parti sunt plecate din tara si probabil doar avocatul sau avocatii ... (vezi toată discuția)