avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ce trebuie sa fac daca am pierdut numarul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ce trebuie sa fac daca am pierdut numarul de inmatriculare?

ce tb facut in urma pierderii a placutei, nr. de inmatriculare auto?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 21:50, 23 Noiembrie 2011
Mergeti la politie, inmatriculari, se plateste o taxa de 100 lei si va elibereaza alt numar. Veti da o declaratie ca l-ati pierdut.
Mergeti la politie, furturi unde depuneti un formular(sa aveti copie talon, cartea masinii si buletin.Declarati ca numarul l-ati pierdut. Dupa cateva zile va da o dovada cu care mergeti la inmatriculari si , dupa plata unei taxe, va da al doilea numar nou.
georgeserban a scris:

va elibereaza alt numar.

Se elibereaza tabilita detinand acelasi numar de inmatriculare cu cel inregistrat in documentele autovehiculului
Platiti taxa de 100 lei la serviciul inmatriculari si solicitati un alt nr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor cu privire la cererea de restituire pentru timbrul de mediu paun.axdr paun.axdr Buna seara, as dori daca se poate un mic ajutor in completarea cererii de restituire pentru timbrul de mediu sau taxa auto. In primul rand, cererea este ... (vezi toată discuția)
Cumparare autovehicul Catalin1991 Catalin1991 Buna ziua! Intentionez sa cumpar un autoturism de la o persoana aflata in strainatate. Autovehiculul este inregistrat in Romania. Masina imi va fi livrata de ... (vezi toată discuția)