Am avut un accident, din culpa si victima pretinde pe langa RCA, bani si de la mine, pe motiv ca nu e multumit de suma oferita de asigurator. Mentionez ca victima nu a suferit traume fizice, doar avarierea masinii. asiguratorul a oferit o suma ca despagubire, pentru reparatia masinii, dar acesta vrea aceeasi suma si de la mine......ceva sfaturi ?
asa se intampla daca ai asigurare RCA la Carpatica sau Euroins si platesti putin... ai probleme in caz de accident... vezi poate ti-o furi si iti gasesti masina incendiata in parcare sau cine stie ce probleme cu familia...
Faptul ca faptuitorul a platit prin acea asigurare daunele cauzate, partea vatamata si despagubita cere ceva prea mult, in afara legii, incercand un fel de santaj in sensul legii penale!
Am patit-o si eu in urma cu 10 ani, numai ca asiguratorul nu le dadea bani si soferul ma suna mereu si eram atat de framantata de asta incat am oprit langa o patrula de politie rutiera si i-am intrebat. Ai RCA, nu mai ai nicio obligatie. Este crunt, putem sa o patim si noi, dar de aceea este o asigurare obligatorie. Singura noastra obligatie de soferi este sa ne facem RCA. si pentru protectie proprie, completare si un CASCO> Succes. NU va lasati intimidat.
Accident rutier
gabry81
in urma cu 2 saptamani am avut un accident cu o masina inchiriata de mine de la o firma eu adormind la volanul masinii si intrand pe contrasens din care a ... (vezi toată discuția)