avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Am avut un accident si victima pretinde bani si de la ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Am avut un accident si victima pretinde bani si de la mine pe langa RCA

Am avut un accident, din culpa si victima pretinde pe langa RCA, bani si de la mine, pe motiv ca nu e multumit de suma oferita de asigurator. Mentionez ca victima nu a suferit traume fizice, doar avarierea masinii. asiguratorul a oferit o suma ca despagubire, pentru reparatia masinii, dar acesta vrea aceeasi suma si de la mine......ceva sfaturi ?
Cel mai recent răspuns: ElenaDINA , utilizator 00:28, 25 Noiembrie 2011
asa se intampla daca ai asigurare RCA la Carpatica sau Euroins si platesti putin... ai probleme in caz de accident... vezi poate ti-o furi si iti gasesti masina incendiata in parcare sau cine stie ce probleme cu familia...
Faptul ca faptuitorul a platit prin acea asigurare daunele cauzate, partea vatamata si despagubita cere ceva prea mult, in afara legii, incercand un fel de santaj in sensul legii penale!
Am patit-o si eu in urma cu 10 ani, numai ca asiguratorul nu le dadea bani si soferul ma suna mereu si eram atat de framantata de asta incat am oprit langa o patrula de politie rutiera si i-am intrebat. Ai RCA, nu mai ai nicio obligatie. Este crunt, putem sa o patim si noi, dar de aceea este o asigurare obligatorie. Singura noastra obligatie de soferi este sa ne facem RCA. si pentru protectie proprie, completare si un CASCO> Succes. NU va lasati intimidat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto fara victime, intre 2 autoturisme, am facut amiabila , dar acum mi se cer despagubiri materiale din cauza ca asigurarea nu acopera toata paguba . legal , sunt obligat sa achit? Costisitor Costisitor Buna ziua, Am avut un accident, in Bucuresti, din vina mea, neacordare prioritate. Nu au fost victime, a fost si politia la fata locului, in final am facut ... (vezi toată discuția)
Premis retzinut,amenda si asigurare paulHD paulHD buna!am o nelamurire..am lovit o masina acum cateva zile am fost la politie si mi sa retzinut permisu pt ca nu m-am prezentat in 24 de ore si mi sa dat o ... (vezi toată discuția)
Accident rutier gabry81 gabry81 in urma cu 2 saptamani am avut un accident cu o masina inchiriata de mine de la o firma eu adormind la volanul masinii si intrand pe contrasens din care a ... (vezi toată discuția)