avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisia la zi dupa un proces de 9 luni castigat in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisia la zi dupa un proces de 9 luni castigat in instanta.

buna ziua ,tocmai am iesit invingator din procesul intentat firmei mele angajatoare. astazi am primit o hartie cu o hotarare din cadrul firmei cum ca as fi pus de maine din nou pe vechea mea functie si ca plata salariilor indexate majorate si reactualizate pe cele 9 luni de judecata urmeaza sa fie facuta.prima mea intrebare ar fi cum imi voi primi banii? Cum pot sa demisionez la zi cu mentiunea ca vreau sa imi fie platit si concediul? in baza carui articol din codul muncii ,sau cum pot pleca cat mai repede de la ei?.. pentru ca nu vreau sa ma trezesc cu alte probleme pe urma stima tuturor!
Cel mai recent răspuns: croco_madness , utilizator 11:26, 8 Februarie 2012
Va multumesc tuturor pentru promptitudinea de care ati dat dovada si pentru amabilitate. stima tuturor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz kardia28 kardia28 Buna ziua. Doresc sa demisionez in ziua in care legal trebuie sa ma intorc la servici dupa concediul de maternitate.Problema e ca nu vreau si nu pot sa stau ... (vezi toată discuția)
Desfacerea cim cu art.81 valentina_vuculescu valentina_vuculescu Buna ziua! Am cateva nelamuriri cu privire la acest articol. Contractul meu de munca a fost defacut cu articolul 81, desi eu nu mi-am dat demisia, am cerut ... (vezi toată discuția)
Demisie- incetare contract de munca prin acordul partilor-predare legala K-nndy K-nndy Buna ziua. Doresc sa plec de la locul actual de munca. Detin functie de conducere cu drept de semnatura, de 2 ani. Deoarece cunosc istoricul desfacerii ... (vezi toată discuția)