avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Formular CMR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Formular CMR

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru scrisoarea de transport CMR este obligatoriu formularul cumparat de la anumite tipografii sau se poate redacta de catre fiecare societate, daca sunt copiate toate conditiile de pe un formular CMR.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: floriontehnic , utilizator 09:07, 25 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
unde se pastreaza cmr-ul la o firma ?
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr-ul este obligatoriu pentru transportul de marfa intre tarile ue misstral misstral Daca trimit o marfa din Romania in Italia , avand ca document insotitor un aviz ,mai am nevoie si de CMR? Cum pot face dovada efectuarii transportului daca ... (vezi toată discuția)
Contestatie la p/v intocmit in lipsa partii invinuite discover discover Buna ziua ! Revin pe forum cu urmatoarea problema . Camion oprit pentru control , de catre ISCTR , soferul prezinta urmatoarele documente : avize marfa , ... (vezi toată discuția)
C.m.r. DOBRE CRISTINA DOBRE CRISTINA Buna ziua. Societatea la care lucrez trebuie sa livreze in Bulgaria niste produse. Am inteles ca este necesar intocmirea unui C.M.R. Se poate sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)