avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat in sistemul public de sanatate - mama, fara ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat in sistemul public de sanatate - mama, fara niciun venit

In conditiile multelor modificari aduse Codului Fiscal 2011,ce acte ar trebui sa aduca la departamentul financiar- contabil,salariatul care vrea sa-si declare mama ca si coasigurat,in conditiile cand mama nu are nici un venit(pensie)ci doar are in proprietate o anumita suprafata de teren?
Cel mai recent răspuns: mirusaby , utilizator 09:28, 19 Ianuarie 2012
Buna ziua,
Dragii mei am si eu o problema asemanatoare ,va rog sa nu va suparati daca nu o sa fie postata in categoria care trebuie.
-Am un angajat care doreste sa-si ia mama ca si Coasigurat dar , mama sa are sot care este pensionat pe caz de boala.
Intrebarea mea este : poate fiul sa o ia ca si coasigurat?
Ce documente ar trebui sa imi aduca si ce doc. trebuie sa intocmesc eu IRU?
Multumesc!!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat in sistemul opsnaj LupuGabriel LupuGabriel soţia mea care este în prezent casnică poate beneficia de asigurarea mea medicală, dat fiind faptl că sunt asigurat OPSNAJ? (vezi toată discuția)
Coasigurare kis_ioana kis_ioana pot fi coasigurat dupa mama mea? (vezi toată discuția)