avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu director general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu director general

poate un director general sa aiba salariu net 700 lei adica minim pe economie, avand in vedere ca functia nu necesita studii superioare?

multumesc
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 20:36, 25 Noiembrie 2011
Salariul minim este 670 lei incepand cu 01.01.2011 si nu se aplica coeficientii de care vorbiti.
Un director general poate avea la un program de 8h/zi fie ca are sau nu studii superioare un salariu minim de 670 lei faca in contractl colectin de munca la nivel de unitate nu se prevede altul.
CCMNN 2007-2010 a expirat si altul nu a mai fost inregistrat la Ministerul Muncii.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil
pneagu a scris:

De ce nu daca atat valoreaza responsabilitatile sale?

cred ca e logic ca este vb de mine si nu cred ca imi convine sa imi pun salariul 1500 euro.........decat daca ma sponsorizeaza statul cu contributiile sociale
Va multumesc frumos a toti ptr ajutor raman datoare
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
Va inteleg. Un salariat cu 700 de lei poate sa-si plateasca contributiile, unul 1500 euro nu are.... schimbat :D
pneagu a scris:

Va inteleg. Un salariat cu 700 de lei poate sa-si plateasca contributiile, unul 1500 euro nu are.... schimbat :D

nu cred ca ma fac inteleasa de dvs, firma mea e la inceput, de unde sa scot eu diferenta de la 1500 euro sa platesc la stat ?!
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim la angajare la un srl ionut c ionut c Buna seara! Va rog sa imi spuneti cat este pana la urma salariul minim la data aceasta pentru studii superioare si cat pentru un muncitor calificat si ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 670+indici?? pacepa_2001 pacepa_2001 La salariul minim de 670 se mai calculeaza acei indici? (vezi toată discuția)
Salar minim pt 2011 lenareg lenareg I-mi spune-ti va rog care este salarul minim pt 2011 670lei dupa HG1193 SAU 700 lei dupa CM -coeficientii de ierarhizare care se ... (vezi toată discuția)