Mergand pe tren de la Bucuresti la Cluj, ma uitam la un film pe laptop cand din plasa de bagajae de deasupra mea pica peste mine un carucior pentru handicapati motorii. Laptopul mi s-a stricat, probabil s-a facut praf), iar daca nu-l aveam in brate probabil se faceau praf picioarele mele. Cand proprietarul caruiorului l-a pus sus, i-am spus ca nu e in siguranta, dar m-a ignorat.
Dupa incident am chemat politia, care s-a rezumat la incheierea unui proces-verbal, vinovatul repetand intr-una ca nu are bani.
Ce posibilitati legale mai am de a-mi recupera paguba?
CFR-ul nu are nici o responsabilitate in acest caz?
Nu era datoria controlorului sa-l oblige pe vinovat sa scoata caruciorul din compartiment, pentru a proteja viata si integritatea calatorilor?
Multumesc lui Dumnezeu ca am scapat teafara. Dar totusi, am nevoie de laptop, bani sa-mi iau altul nu am - oricum abia il luasem - de mai putin de o luna.
Dati-mi o mana de ajutor, va rog!!!
cfr nu are vina , oricum nu vei obtine nimic de la cfr. actiune pretentii impotriva propritarului bunului care ti-a distrus laptopul. asta inseamna sa ai nume, adresa....daca s-a intocmit proces verbal probabil gasesti in el toate datele.cererea se depune la judecatoria competenta din raza de domiciliu a paratului, a celui pe care il dai in judecata.