avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrarea audio a sedintelelor in salile de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrarea audio a sedintelelor in salile de judecata

De la 1 ianuarie 2012 ar trebuii sa intre in vigoare inregistrarea audio a sedintelelor in salile de judecata. Stiti cumva daca vor s-o proroge din nou ca de 5 ani tot o amina. Iar mai lasa Uniunea Europeana s-o proroge din nou ?
Cel mai recent răspuns: dumibog , utilizator 02:21, 29 Noiembrie 2011
deja sunt sali de judecata unde se inregistreaza si video si audio
Stiti cumva daca la TMB, CAB, ICCJ se inregistreaza deja si daca acest lucru se realizeaza numai in anumite sali din instantele de mai sus sau in toate ?
Cum pot afla in ce sali, sa formulez cerere catre presedintele instantei ?
In materia penala se fac inregistrari audio de multa vreme cand se judeca procese penale, lucru reglementat de altfel in procedura penala!
Dar eu am intrebat in materie civila. Din ianuarie 2012 ar trebuii inregistrate dupa nu stiu cite prorogari.
dumibog, din pacate ai pus intrebarea la modul general... Ai primit un raspuns pe masura! si daca te referi la procedura civila, din ce cunosc eu din Codul de procedura civila in vigoare nu sunt reglementari cu privire la acest aspect. Se poate ca in noul cod de procedura civila publicat in M.Of. al Romaniei in iulie 2009, sa fie reglementata si inregistrarea sedintelor de judecata.

Alte discuții în legătură

Nelamurire inregistrare sedinte de judecata carybella2014 carybella2014 Buna ziua, Avand in vedere urmatoare: Legea 304/2004 Art. 12 ªedinţele de judecată sunt publice, în afară de cazurile prevăzute de lege. ... (vezi toată discuția)
Copie audio inregistrare sedinte judecata cosdep cosdep Buna ziua. Va rog, vreau sa fac cerere pentru eliberarea unei copii a inregistrarii audio a sedintei publice - se elibereaza asemenea copii? care este ... (vezi toată discuția)
Concluziile procurorului jon53 jon53 La judecata pe fond al plangerii impotriva rezolutiei procurorului D-na procuror in cuvantul sau a mormait ceva mai mult pentru dansa si pentru judecatoare ... (vezi toată discuția)