avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi-a fost incalcata abuziv si cu rea credinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi-a fost incalcata abuziv si cu rea credinta proprietatea

Posed un teren de 600m, achizitionat in urma cu 3 ani, intr-o comuna din judetul Prahova. Am toate actele in regula, inclusiv cadastru, intabulare, inscriere pe rol si in cartea funciara.
In urma cu cateva zile, am constatat ca proprietara locului situat in spatele terenului meu, mi-a daramat gardul pe latura din spate si a batut pari metalici, la cca 1m in interiorul proprietatii mele!
A intins sfoara intre pari si este, dupa spusele vecinilor, in curs de a vinde terenul astfel imprejuit, in zilele care urmeaza.
Am contactat telefonic pe proprietara respectivului teren dar nu este o persoana cu care sa se poata discuta in termeni civilizati. A refuzat orice explicatie si mi-a spus doar ca asteapta sa ii iasa actele de la cadastru pentru ca sa poata vinde terenul. Este cert ca vrea sa vanda un teren pe baza unui plan cadastral fraudulos intocmit, prin incalcarea proprietatii mele si chiar si ale vecinilor mei.
Va rog, sfatuiti-ma, cat puteti mai curand, ce trebuie sa fac pentru a rezolva aceasta situatie de incalcare a proprietatii mele.
Va multumesc anticipat pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 03:40, 6 Octombrie 2008
...plingere penala pentru distrugere si tulburare de posesie...
Revendicare si granituire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate cadastrata. posibile solutii. Alkaid Alkaid Buna ziua. Problema este urmatoarea. Sunt proprietar al unui teren intravilan intr-o localitate din Valcea, dobandit prin mostenire. Anul trecut am efectuat ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor - "conflict" cu vecinul este vorba despre gardul ... BogdanIliescu BogdanIliescu Gard despartitor - \"conflict\" cu vecinul Este vorba despre gardul care delimiteaza terenul pe care mi-am construit casa. Gardul este de plasa de sarma pe ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii arysiso arysiso Buna ziua Am cumparat o bucata de pamant pentru a da drumul la constructia unei case. Am toate actele ok, si acum adunam acte pentru autorizatia de ... (vezi toată discuția)