avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... curs finantat de UE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

curs finantat de UE

m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput in data de 21.11.2011cursul teoretic care dureaza 5zile,iar cel practic ce dureaza 12zile inca nu se stie nimic clar cand incepe si unde se desfasoara, motiv ce m-a determinat sa ma retrag,am luat legatura cu persoana careia i-am inmanat copiile dupa actele personale(CI,diploma,decizia de incetare a contractului de la fostul loc de munca) si i-am spus sa mi le restituie deoarece nu beneficiez de acest curs gratuit,raspunsul a fost unul negativ si anume ca ce e la dosar nu se mai poate retitui si ca sunt la Ministerul Muncii la Bucuresti
acum eu vin cu intrebarea "de unde va sti Minist.Muncii ca eu am renuntat la acest curs ? iar la finalul cursului nu ma trec cum ca am absolvit si eu,iar cei 500Ron nu-i opreste cineva din firma respectiva
De ce mai au nevoie de actele mele daca eu nu fac acest curs si sunt retrasa
E normal ca, copiile actelor mele sa nu mi se restituie?
Cel mai recent răspuns: my23 , utilizator 10:53, 15 Decembrie 2011
multumesc
am tot incercat sa trimit mail la 2dintre adresele siteului recomandat insa primesc raspuns ca nu se trimit deoarece adresa de mail nu ar fi corecta
imi pare rau, nu stiu ce sa spun, eventual incearca sa intri pe adresa site-urilor regionale si de acolo sa intri in contact sau daca exista vreun buton cu alerte/nereguli eventual persoana de contact
eu am trimis mail la OIPOSDRU N-V, si nu mi s-a intamplat sa fie gresita
toate actele se depun inainte de deschiderea cursurilor impreuna cu contractul de formare profesionala la Comisia de autorizare de la Agentia Pentru Prestatii sociale,fosta Directie de Munca cf OG 129/2000 REPUBLICATA.
Dar asta se intampla doar pentru cursurile de calificare care dureaza cel putin 10 saptamani(pot dura unele cursuri de nivel trei si 30 de saptamani),la dvs durata cursului este foarfe mica,nu cred sa fie un curs de calificare,cum se numea cursul si la ce firma v-ati inscris?
mi s-a spus ca cei care vor lua examenul final dupa perioada cursului de calificare(teorie si practica),diploma este recunoscuta si International si un castig de 500Ron
"confectioner tamplarie Al si PVC"...la o firma de tamplarie nu dau nume ca nu vreau sa fac rau ci doar vreau sa stiu daca m-au pacalit ei pe mine oprindu-mi actele si spunandu-mi ca la orice alt curs de acest gen ma voi inscrie sa spun ca am fost si la ei desi eu nu am beneficiat de acest curs

Alte discuții în legătură

Subventie posdru ContSters143145 ContSters143145 Care sunt criteriile in functie de care se acorda sau nu subventii cursantilor care participa la cursuri de calificare pe proiecte europene? Cine stabileste ... (vezi toată discuția)
Fisa postului monicagheorghe monicagheorghe Buna ziua, Va rog, in limita timpului disponibil, ajutati-ma cu un raspuns: o persoana este angajata la o societate. In contractul de munca este ... (vezi toată discuția)
Curs finantat de ue my23 my23 m-am inscris la un curs finantat de Uniunea Europeana,firma respectiva care are la baza acest proiect a inceput ieri(21.11.2011) cursul teoretic care dureaza ... (vezi toată discuția)