avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... primul salariat al unei firme
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

primul salariat al unei firme

buna ziua. in cazul unei firme care n ua amai avut salariati pana acum, cum procedez cu depunerea Revisalului, cat dureaza procedura la ITM, stie cineva? Merci
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 28 Noiembrie 2011
baza de date se copiaza pe stick , cd, disketa etc , cu optiunea generare registru, se merge la itm si pe baza ei se da o parola prin care puteti trimite REVISAL-ul in termen
Pentru a va putea inregistra cei de la ITM trebuie sa prezentati actele firmei.
Viovas a scris:

buna ziua. in cazul unei firme care n ua amai avut salariati pana acum, cum procedez cu depunerea Revisalului, cat dureaza procedura la ITM, stie cineva? Merci


1. Se genereaza fisierul .rvs din programul REVISAL pe un suport magnetic - CD , stick, discheta - si impreuna cu actele necesare depunerii acestuia se merge la ITM.
Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare este insotita de o copie a certificatului de inmatriculare la registrul comertului, a certificatului de inregistrare fiscala, respectiv o copie a actului de identitate — in cazul angajatorului persoana fizica.

2. Transmiterea on-line a registrului se va putea face dupa obtinerea parolei, astfel:
Obtinerea numelui de utilizator si a parolei se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, VA ROG MA AJUTATI CU PROCEDURA OPERAŢIONALĂ GENERALĂ COMPLETARE SI TRANSMITERE - ... REVISAL (vezi toată discuția)
Parola revisal Popescu Lorena Popescu Lorena buna ziua, cum obtin exact o parola noua pe o firma nou infiintata? am formularul completat, imputernicire, cui, buletin; trebuie sa fac o prima generare? (vezi toată discuția)
Pasi angajare persoane in srld victorb93 victorb93 Buna ziua. As dori sa aflu care sunt pasii exacti pentru inceperea angajarilor. Ideea este ca noi suntem o firma abia deschisa(SRLD) si avem cateva probleme ... (vezi toată discuția)