avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... parola revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

parola revisal

buna ziua,
cum obtin exact o parola noua pe o firma nou infiintata?
am formularul completat, imputernicire, cui, buletin; trebuie sa fac o prima generare?
Cel mai recent răspuns: Popescu Lorena , utilizator 13:26, 18 Iulie 2017
Cand depuneti prima inregistrare in Revisal, cu formularele necesare mergeti la ITM si vi se elibereaza pe loc parola.
1. Pentru prima depunere la sediul inspectoratului teritorial de munca a registrului adresa de inaintare este insotita de : o copie a certificatului de inmatriculare la registrul comertului, a certificatului de inregistrare fiscala, respectiv o copie a actului de identitate in cazul angajatorului persoana fizica. suport magnetic CD, discheta 3,5 inch/1,44 MB sau medii de stocare USB

2.Obtinerea numelui de utilizator si a parolei se face la sediul inspectoratului teritorial de munca in a carui raza teritoriala angajatorul isi are sediul sau domiciliul, in baza prezentarii urmatoarelor documente:
a) solicitare scrisa pentru eliberarea numelui de utilizator si a parolei;
b) imputernicire semnata si stampilata de angajator, in cazul in care persoana care solicita obtinerea numelui de utilizator si a parolei este alta decat reprezentantul legal al angajatorului;
c) copie de pe certificatul de inmatriculare;
d) copie a actului de identitate al persoanei imputernicite.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare angajati la itm bucuresti lavinia_gmx lavinia_gmx Buna ziua, Daca o societate este inregistrata, sa zicem in jud Dolj, iar punctele de lucru se afla in Bucuresti, pot fi inregistrati angajatii la ITM ... (vezi toată discuția)
Inregistrare societate la itm bucuresti carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Unde se inregistreaza acum o societate la ITM - la primul CIM - evident, la mezanin, de unde se obtine parola pt. Revisal sau in alta parte ? N ... (vezi toată discuția)
Angajare somer si pensionar anomarairam anomarairam Buna ziua, angajatorul doreste sa angajeze doua persoane din somaj si un pensionar cu data de 01.11 am urmatoarele nelamuriri respectiv rugamintea de a ma ... (vezi toată discuția)