cum am mia scris pe acest forum am avut unele probleme cu angajatorul , acum mi-am luat inima in dinti si am demisionat din functie .
dupa mai bine de 1 luna de cand am facut acest lucru angajatorul refuza sa imi dea inapoi cartea de munca , invoca motive fictive : ba ca nu are timp , ba ca nu il mai priveste si sa ma duc eu singur sa o iau , cum ziceam diferite motive dar in fond problema e de rea vointa din partea lor .
ce pot face ? am nevoie de cartea de munca , unde m-am angajat noul angajator mi-a cerut-o , i-am explicat problema insa nu stiu cat timp ma va mai intelege .
Vreau sa reclam societatea comerciala unde am lucrat , unde anume fac acest lucru ? sa ma duc la un avocat ? la cine sa ma adresez ? exista vreo institutie unde pot reclama refuzul societatii comerciale de a-mi reianpoia cartea de munca ?
daca mi-au pierdut cartea de munca ? ce pot face ?
buna ziua.vreau doar sa va intreb daca se poate sa imi anulez actuala carte de munca si sa imi fac alta deoarece de la locul de munca mi-a fost desfacut contractu de munca cu litera a si nu vreau sa am probleme din cauz asta.mentionez ca asta e primul loc de munca si am dor un an pe cartea de munca.deci vreau sa renunt la cartea de munca chiar daca imi pierd anul,nu conteaza .se poate ?va rog sa imi raspundeti
Carte de munca
lavinia1001
Am si eu o problema legata de eliberarea cartii de munca de catre angajator. Fostul meu angajator refuza sa imi elibereze cartea de munca desi contractul meu a ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
huminiuc
Buna ziua,
În anul 2006,luna august,mi-am dat demisia dintr-o societate comercială ;contractul individual de muncă încheiat cu această societate ... (vezi toată discuția)