avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Geamul de pe hol
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Geamul de pe hol

Buna ziua,

As dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema juridica.

Acum un an am cumparat o garsoniera; aceasta este situata la marginea culoarului langa geam. Cand m-am mutat am schimbat si geamul de pe hol cu unul termopan (fiind unul vechi si urat).
In acest moment vand garsoniera si din cauza unor divergente cu administratora as dori sa stiu daca exista vreo baza legala prin care pot cere asociatiei o anumita renumeratie, avand in vedere ca acest geam se afla pe scara blocului?
Sau ce alte posibilitati exista?

Astept raspuns din partea dumneavoastra!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 04:52, 8 Octombrie 2008
In momentul in care ati montat fereastra ati avut acceptul scris al asociatiei de proprietari? Din pacate daca nu l-ati avut, nu puteti solicita acum despagubiri (cel mult puteti sa-l demontati si sa il montati pe cel vechi in loc insa daca aveti probleme cu administratia va sfatuiesc sa lasati lucrurile asa cum sunt, mai ales daca nu avut acceptul asociatiei atunci cand ati efectuat lucrari in spatiile comune, cum este culoarul de care spuneati ;) ).
Cand ati montat acel geam, ati facut un cadou asociatiei, acum ca plecati si v-ati suparat pe administratora vreti sa va luati cadoul inapoi. Puteti incerca sa va recuperati banii printr-o cerere catre comitet, presedinte. Daca ei sunt de acord atunci administratora poate fi determinata sa va plateasca costul geamului cu conditia sa prezentati factura si chitanta de la lucrare. Daca in acel bloc administratora este tartorul sef....luati-va gandul...
Ultima modificare: Miercuri, 8 Octombrie 2008
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut cu grilajul de la geam cand se reabiliteaza blocul? bogatasu79 bogatasu79 Buna ziua! Am si eu o nelamurire: Detin o garsoniera confort 3 intr-un bloc de 4 etaje la etajul 2. La geamul acestei garsoniere se afla montat un mic ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica a blocului si obligativitatea schimbarii termopanelor Nicu2015 Nicu2015 Buna ziua. Locuiesc de cativa ani in blocul E21, din str. Nicolae Sebe, nr. 11 sector 3 Bucuresti. Cand m-am mutat in acest apartament tot ceea ce tine de ... (vezi toată discuția)
Inchirieri spatii comune vali2010 vali2010 Locuiesc intr-un bloc de garsoniere cu 12 garsoniere pe nivel 6 pe o parte si 6 pe oparte.Pe culoarul etajului meu la unul din capete s-a obturat holul ... (vezi toată discuția)