avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O nouã cale extraordinarã de atac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O nouã cale extraordinarã de atac

Guvernul a descoperit - iar CCR a validat - o nouă cale extraordinară de atac: recursul în amînare.

Recursul se va putea exercita de către guvern, împotriva hotărîrilor definitive şi irevocabile ale instanţelor judecătoreşti, pe calea ordonanţelor de urgenţă.

Nu, nu e întîi aprilie. Suntem abia la început de decembrie. :duh:

Un subiect foarte interesant, domnule themis.

În general, ca mod de discuţie pe acest forum, îmi impusesem să nu aduc decât exclusiv argumente juridice, pentru a nu vorbi vorbe.

Totuşi, legat de noul mod de aplicate a legilor, nu îmi vine în minte decât următoarea frază: Curat neconstituţional, da' umflaţi-l!

Dar greşesc. Acum este constituţional, potrivit CCR.

Cu stimă.
Ultima modificare: Marți, 13 Decembrie 2011
andreigrigoriu, moderator
@Alex_Muntean...
Am auzit de separatia puterilor in stat, cum sa nu. Doar ca nu am vazut-o, sunt miop :duh:
Doar justitia este (prin definitie)... oarba :tooth:
De altfel, dupa legitima aparare din Codul Penal juristii nostrii ar putea impiedica sau desfiinta chiar Ministerul Apararii, nu? :rofl:
Asta ca sa nu cumva sa depasesca limitele legitimei aparari. Gresesc?

P.S. Le facem si dosar penal?

P.S.2. Daca avocatii din Parlament ar face legi bune (unde-i lege nu-i tocmeala) din ce ar mai trai ulterior? Au tot interesul (material) sa faca legi proaste, cu echivoc si cat mai discutabile, nu? :hammer:

Dupa care trebuie sa intervina "mesia" (presedintele sau guvernul) :thumbup:
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
ContSters184021, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata drepturi salariale restante. Filip Alexandru Filip Alexandru Exista o hotarare definitiva din recurs din toamna lui 2012, pentru plata drepturile salariale incepand cu momentul destituirii, iar in conformitate cu ordinul ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale marianavacaru marianavacaru Care este ultimul act normativ care reglementeaza acordarea unor drepturi salariale cistigate printr-o hotarire judecatoreasca ? (vezi toată discuția)
Oug 18/2010 kormi kormi Buna ziua! Prin OUG. 18/2010, privind executarea hotararilor judecatoresti avand ca obiect drepturi de natura salariala stabilite in favoarea personalului ... (vezi toată discuția)