In urma adjudecarii unui imobil prin executare silita au ramas de plata la asociatie 5 500 lei. Cine va achita aceste datorii?
Temeiul legal?
Astept raspunsuri.
Sunt într-o situație asemănătoare. As avea nevoie de o soluție cât mai punctuala, întrucât am achitat deja un avans.
Apartamentul despre care vorbim a aparținut unei companii care a intrat în insolventa. A fost executat silit prin licitație publică, fiind adjudecat de către un domn. La o luna jumate de la achiziție l-a scos la vânzare și l-am luat noi ( am încheiat notarial o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare).
Acum începe distracția. Firma executată are datorii la întreținere de câteva mii de lei. Proprietarul nu a trecut inca apartamentul pe nume propriu, pe motiv că durează. Ni s-a propus să îl trecem direct pe numele nostru. Încă nu am discutat cu președinta asociației (e in concediu) dar la cum arată situatia nu s-a înscris la masa credala și sigur nu și-a primit datoriile pt întreținere. Ce fac? Care e cea mai corecta abordare pt mine astfel încât să nu mă trezesc că plătesc niste datorii pe care nu le-am făcut?