avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii imobil adjudecat.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii imobil adjudecat.

In urma adjudecarii unui imobil prin executare silita au ramas de plata la asociatie 5 500 lei. Cine va achita aceste datorii?
Temeiul legal?
Astept raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: mirela0601 , utilizator 14:33, 8 August 2018
Sunt într-o situație asemănătoare. As avea nevoie de o soluție cât mai punctuala, întrucât am achitat deja un avans.
Apartamentul despre care vorbim a aparținut unei companii care a intrat în insolventa. A fost executat silit prin licitație publică, fiind adjudecat de către un domn. La o luna jumate de la achiziție l-a scos la vânzare și l-am luat noi ( am încheiat notarial o promisiune bilaterala de vânzare-cumpărare).
Acum începe distracția. Firma executată are datorii la întreținere de câteva mii de lei. Proprietarul nu a trecut inca apartamentul pe nume propriu, pe motiv că durează. Ni s-a propus să îl trecem direct pe numele nostru. Încă nu am discutat cu președinta asociației (e in concediu) dar la cum arată situatia nu s-a înscris la masa credala și sigur nu și-a primit datoriile pt întreținere. Ce fac? Care e cea mai corecta abordare pt mine astfel încât să nu mă trezesc că plătesc niste datorii pe care nu le-am făcut?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii asociatie de proprietari apartament in executare silita roxana75 roxana75 Buna ziua, Asociatia de proprietari din care fac parte se confrunta cu urmatoarea problema: un apartament care a fost executat silit a fost cumparat de o ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar instituit dupa intrarea in executare silita igaby2003 igaby2003 Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti asupra urmatoarei situatii: Intr-o asociatie de proprietaria avut loc o executare silita efectuata in numele unei banci. De ... (vezi toată discuția)
Se respecta privilegiu imobiliar ca prioritate in fata unei datorii ipotecare in cazul unei vanzari la licitatie? legal23 legal23 Suntem o conducere noua in cadrul asociatiei de proprietari. Am aflat accidental ca un apartament care are mari datorii la intretinere a fost adjudecat la ... (vezi toată discuția)