avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incalcare propietate:constructie izolatie casa vecin, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incalcare propietate:constructie izolatie casa vecin, extinsa in curtea mea

Buna ziua,

Intre casa mea si a vecinului meu, noi, la momentul constructiei casei noastre, am lasat un rost de dilatatie de 20cm ( din suprafata noastra de propietate).
Acum vecinul meu si-a facut izolatia casei lui si a folosit acest rost de dilatatie .Acest lucru este vizibil cu ochiul liber, se vede hotarul dintre case(la parter avem garaj si nu a putut face izolatia) si lucrarea de izolatie care se prelungeste peste tot rostul de dilatatie.
De asemenea a scos deasupra casei noastre si doua tuburi de aerisire de la hota, fara acordul nostru.

Va rog sa-mi spuneti in aceste conditii ce pot face pentru a-mi apara propietatea?

Multumesc,

Elena
Cel mai recent răspuns: Liviump , utilizator 13:02, 1 Iunie 2019
Sa discutati cu el sa ajungeti l ao intelegere. Nu se poate , singura solutie este actiune in instanta.
Buna ziua. Am o problema similara dar mai grava zic eu. Vecinul meu nu numai ca nu a lasat rost de dilatatie dar a construit si a lipit peretele de peretele meu. Ce se poate face in acest sens?
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul reazemă diverse lucruri de peretele casei mele. pot să construiesc un gard pe limita de proprietate? trasor trasor Bună ziua, supun atenției dvs. o problema cu care mă confrunt de ani de zile: am în proprietate o casă și 400 mp de teren cu cadastru și intabulare iar ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica spre vecini nccncc nccncc Buna ziua. Locuim la casa (in Ploiesti). Am inceput lucrarile de reabilitare termica si vecina spre care e spatele casei noastre nu e de acord sa izolam casa ... (vezi toată discuția)
Izolație perete al vecinului pe terenul părinților mei Kassia Kassia Bună ziua! Părinții mei au cumpărat casa în care locuiesc când s-au căsătorit, de la bunicii mei. Din totdeauna, și bunicii cât și părinții mei, ... (vezi toată discuția)