avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită imi poate lua casa daca nu am girat cu ea
Discuție deschisă în Executare silită

imi poate lua casa daca nu am girat cu ea

mamam mea a facut un imprumut de nevoi personale cu buletinul si nu a mai platit rata pt ca nu a mai avut de munca banca ii poate puine sechestru pe casa sau doar pe bunuri
tin sa mentionez ca firma recuperatoare ia trimis in 3 exemplare acasa executarea silita si a fost anuntata ca executorii au fost sa verifice cadastrul casei au voie sa umble la acte fara voie proprietarei mai tin sa mentionez ca casa este mostenita nu cumparata va rog datimi un raspuns urgent suntem intro situatie disperata nu putem face nimik pt nu a ajunge la evacuare silita nu poate face o reesalonare cu banca va multumesc
Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 12:53, 6 Decembrie 2011
Mai precis. A cui este casa?

Moştenire de la cine...este foarte important
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
detaliaza ca n-am inteles nimic :)
casa este mostenita de catre cine? cine sunt proprietari pe imobil?
in afara de eventuala adeverinta de venit eliberata la momentul acordarii creditului cu buletinul, au fost si giranti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ristaflorin ristaflorin Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns ... (vezi toată discuția)
Executare silita daaannag daaannag buna ziua nu stiu daca s-a mai discutat dar am o problema si am nevoie de un sfat. am un credit in valoare totala de 2500 euro restant de 8 luni la o banca. am ... (vezi toată discuția)
Poate banca pune sechestru pe casa? AlexMartinP AlexMartinP As vrea sa stiu si eu daca banca poate pune sechestru pe o casa care nu este pe numele meu, am doar adresa acolo. Am luat creditul doar cu buletinul, fara ... (vezi toată discuția)