avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am un credit de nevoi personale fara ipoteca la Banca Romaneasca pe care am vrut sa il reesalonez, am fost la banca am facut o cerere la care am primit raspuns negativ, dupa ceva timp mi sa propus un angajament de plata la care din nou am cerut o rata lunara mai mica decat rata initiala pentru a putea plati ratele(motivul pentru care am cerut reesalonarea a vost schimbarea locului de munca si un salar mai mic din cauza restructurari postului pe care il ocupam in momentul acordari creditului). La aceasta cerere am primit ca raspuns un acord de plata cu o valoare a ratei mai mare decat rata initiala motiv pentru care nu am semnat acordul. Angajati banci mi-au cerut sa completez inca o cerere de angajament de plata(sept.2010) la care nu am primit raspuns dar in schimb am primit somatie de executare silita in baza art.387 si art.411(feb.2011). Ce trebuie sa fac in aceste conditi? mentionez faptul ca aceste cereri de reesalonare nu au fost facute de mine cu intentia de a nu mai plati creditul, asteptam stabilirea unei rate mai mici pentru a reusi sa platesc lunar ratele, daca mai conteaza. Pe numele meu nu am nimic se pot lega de bunurile sotiei sau ale parintilor?
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
ristaflorin, utilizator
Cel mai recent răspuns: ristaflorin , utilizator 12:44, 13 Februarie 2011
Va pot face poprire pe salariu. La rude pot pune sechestru daca sunt giranti, dar la sotie este altceva daca are bunuri proprii. Actionati banca in judecata, dar luati-va si un avocat.
Nu exista nici un girant, creditul a fost acordat fara garanti sau giranti, sotia are un autoturism secound hand pe numele ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reesalonare rate bancare , conditii normale sau abuzuri flory1 flory1 CERERE PRELUNGIRE REESALONARE RATA IN CONDITIILE IN CARE SUNT SOMER Am trimis in atentia bancii T sa mi prelungeasca reesalonarea cu inca 1 an,dat fiind ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita Arisandy Arisandy Am contractat un credit ipotecar in 2008 la o banca, am platit 1 an de zile cite 1000 lei pe luna, iar in conditiile in care ni s-au redus sporurile din ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credit + restante! ranedo ranedo Am contractat un credit Descoperit Autorizat de Cont in valoare de 5.000 Euro.In anul 2010 .Am transformatcreditul in lei,de comun acord cu banca si ... (vezi toată discuția)