avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare nerambursabila
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare nerambursabila

Vă rog frumos, aş dori informaţii despre:
Va rog frumos,
Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a beneficia de finantarea nerambursabila, acordata de UE?
Am 41 de ani, as vrea sa deschid o ferma de bovine, ovine si nu stiu de ce este nevoie, nu am pamant, am o suma de bani nu prea mare, ce trebuie sa fac, care sunt primi pasi. Mi-asi dori foarte mult daca sar putea sa mi se esplice de ce este nevoie cum sa pot accesa fonduri de ce este nevoie. Astept raspuns. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: imagraconsult , Consultant credite si finantari 16:33, 11 Decembrie 2011
In general pentru a demara un astfel de proiect trebuie sa stiti foarte bine ceea ce vreti sa faceti, va recomand sa va stabiliti cu exactitate ceea ce vreti sa demarati, urmand ca ulterior sa putem discuta pe concret pasii pe care trebuie sa-i urmati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fonduri ue nerambursabile pot obtine? andreiutunicul1 andreiutunicul1 buna.ma numesc andrei si sunt student..m-ar interesa ca dupa ce termin facultatea sa-mi deschid o ferma de animale si nu stiu care sunt ajutoarele pe care ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene trascaelena trascaelena Am 22 de ani,am terminat liceul sunt in anul 2 la SJA si as dori si eu sa stiu ce conditi trebuie sa indeplinesc pt a putea accesa fondurile europene ... (vezi toată discuția)
Finantare gana gana exista vreun program care sa finanteze un proiect in valoare de aproximativ 10 mil de euro? (vezi toată discuția)