ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

anda700 
	    	Utilizator

anda700 
	    	Utilizator	    

anda700, utilizator
 anda700, utilizator 	
			 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

negru daniel 
	    	Utilizator

negru daniel 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 anca curtean	                   

buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)
	                    anca curtean	                   

buna mama mea are boala poliartrita reumatoida seropozitiva in stadiu destul de avansat.A fost pensionata in gradul 2 din momentul primirii diagosticului.si as ... (vezi toată discuția)

mihaelaak	                   

Buna seara,
Ma adresez d-voastra in speranta ca exista totusi o sansa ca problema mea sa-si gaseasca o rezolvare ce mi se pare logica si anume:
- In urma ... (vezi toată discuția)
	                    mihaelaak	                   

Buna seara,
Ma adresez d-voastra in speranta ca exista totusi o sansa ca problema mea sa-si gaseasca o rezolvare ce mi se pare logica si anume:
- In urma ... (vezi toată discuția)

1-2	                   

Hipoacuzia neurosenzoriala bilaterala medie-severa este considerata un handicap in Romania? Daca da, care ar fi procedurile pentru scutirea de impozit pe ... (vezi toată discuția)
	                    1-2	                   

Hipoacuzia neurosenzoriala bilaterala medie-severa este considerata un handicap in Romania? Daca da, care ar fi procedurile pentru scutirea de impozit pe ... (vezi toată discuția)