Buna seara
Am o problema cu asiguratorul la care firma de leasing a incheiat polita CASCO, si anume:
in urma cu cca 2 luni am deschis un dosar de dauna, la firma de asigurari, s-a dat acceptul de intrare in reparatie si de aici incepe odiseea. dauna se refera la inlocuirea a doua jante de aliaj si un cauciuc ce au fost deteriorate datorita drumurilor. Pana aici e totul ok, dar service-ul nu a reusit sa gaseasca piesele necesare astfel incat sa se incadreze in parametrii impusi de asigurator asa ca a declinat dosarul. In aceste conditii am achizitionat on-line piesele pe cont propriu si bineinteles le-am achitat din buzunar urmand sa-mi recuperez costurile de la asigurator. Dupa rezolvarea problemelor m-am prezentat la asigurator cu facturile de achizitie si am completat cererea de despagubire urmand ca in aprox 30 zile sa mi se vireze banii. Ei bine, la capatul ceor 30 de zile am fost sunat de catre un inspector al asiguratorului si mi s-a comunicat telefonic ca facturile nu au fost intocmite corect (la beneficiar am trecut datele firmei de leasing deoarece asa m-a indrumat inspectorul de la sucursala locala a asiguratorului) si nu se poate face plata decat daca vor fi refacute facturile pe numele utilizatorului. Am mers la sucursala locala a asiguratorului unde i-am explicat inspectorului despre ce este vorba la care acesta a sustinut ca e corect asa cum am procedat eu. Mai mult, acesta a verificat stadiul in care a ajuns dosarul si cu aceasta ocazie a constatat ca acesta este tinut pe loc de catre inspectorul care mi-a comunicat telefonic ca acele facturi nu au fost intocmite corect. Aacum eu sunt la mijloc si nu stiu ce sa fac vazand ca cei doi inspectori ai aceleiasi firme de asigurari au divergente de opinie. Exista cineva pe cneva pe acest forum care s-a lovit de aceeasi problema si eventual a si depasit-o, care sa ma indrume ce ar trebui sa fac?
Va multumesc anticipat.:(
Faceti sesizare la Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, asteptati un raspuns si ulterior actionati in instanta societatea de asigurari( dupa ce cititi foarte bine contractul de asigurare/ leasing).
va multumesc pt raspuns. daca nu cer prea mult imi puteti spune in ce conditii se poate face aceasta sesizare (se poate face on line, exista vreun formular tip)?
Pregatirea si profesionalismul unora lasa de dorit, cu atat mai mult cu cat sunt 2 persoane angajate ale aceleiasi companii cu 2 opinii diferite. Propunerea mea este sa le sugerati sa se puna de acord, astfel incat ambii sa dea aceeasi solutie pentru ca asa mi se pare normal.