avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale calificari/studii necesare pentru deschidere SRL?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

calificari/studii necesare pentru deschidere SRL?

Buna seara!
Pentru infiintarea unui SRL cu obiectul de activitate 7022 consultanta in afaceri mi s-au cerut acte doveditoare (diplome) in domeniul mentionat. Le-am dat.
Doresc sa desfasor si activitati de recrutare si plasare forte de munca, dar firma care imi intermediaza infiintarea DRL-ului meu mi-a spus ca pentru aceasta am nevoie de alte diplome....
In foaile matricole scrie ca masterul si facultatea de management imi dau competente nenumarate printer care si resurse umane.
Doamna de la intermedieri acte firme, imi cere macar un curs din acela de resurse umane de 2 saptamani....

Este sau nu este legal? Unde pot gasi si eu legea care reglementeaza acestea?

Sa inteleg ca unul care nu are diplome nu isi poate face SRL? acesta poate oricand sa angajeze personal calificat.
Cel mai recent răspuns: anitsirc , utilizator 23:22, 5 Decembrie 2011
Am nevoie, va rog frumos, (pana maine, marti) de denumirea legii care reglementeaza aceste aspecte ca sa ma duc cu legea.
Multumesc!
va rog spuneti legea unde sunt specificate activitatile "sub conditie" stiam de avocatura, arhitectura, medicina, farmacie...care mai sunt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere firma intr-un apartament Aliya Aliya Buna ziua, Pentru a-mi putea deschide o firma de\' BUSINESS SI CONSULTANTA intr-un apartament si sa fiu asociatul unic sau nu a afacerii ce acte de studii ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school zent zent Buna ziua, Poate un PFA avand codul CAEN 8891 sa infiinteze un After school? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Infiintare sc un sfat denisa2011 denisa2011 buna ziua am intentia de a infiinta un SRL, o firma de contabilitate, resurse umane, consultanta, aproape tot; Problema este ca nu sunt contabil autorizat, ... (vezi toată discuția)