Pentru a nu avea nici-un fel de problema pe viitor deoarece perioada este destul de mare, ar fi indicat sa pastrati o copie a acelei cereri de asigurare impreuna cu toate celelalte documente la care atasati chitantele de plata.
De ce sunt transmise aceste polite scanate?... foarte simplu... erorile comise in trecut...
Este mai bine ca originalul sa fie arhivat direct in sediul central decat sa fie plimbat prin sucursale inmanat pentru semnatura si apoi retransmis pentru arhivare.... traseul este destul de lung si astfel se poate rataci...:D
Ramona24 a scris:
Am revenit
1. Am primit copie dupa cerere de asigurare. Da in aceasta cerere scrie undeva ca accept conditiile contractului de asigurare generale si speciale, ca am luat la cunostinta de intregul continut si sunt de acord.probabil de aceea nu a mai trebuit sa semnez nici un alt contract.oricum am inteles ca sunt stas.
2. mi s-a explicat ca la ei pe polita nu semneaza si beneficiarul, ca toate documentele sunt emise in aceasta forma adica scante.....nici acum nu inteleg de ce.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.