avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Calcul retroactiv consum energie electrica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Calcul retroactiv consum energie electrica

Buna ziua,am avut contorul electic defect 2 luni sesizand acest lucru la citirea din a doua luna, am anuntat la Electica si acum i-mi vin cu un calcul anterior de 300 ron..cum ar fi cel mai bune sa il contest? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:29, 6 Decembrie 2011
Este posibil sa fi aproximat consumul. Nu va pot spune mai multe din lipsa de detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Smecherie, adevar sau furt ? liviu f liviu f Buna ziua, Studiu de caz : -am o casa la tara unde locuieste o persoana; -pe data de 01 aprilie 2012 a fost inlocuit contorul de curent ... (vezi toată discuția)
Electrica mi- a schimbat contorul mariana v mariana v Am primit o instiintare prin posta ca mi s- a schimbat contorul la casa pentru ca nu functiona. Asta intamplandu- se fara ca eu sa fiu instiintata in ... (vezi toată discuția)
Factura majorata ulterior ZsoltBodis ZsoltBodis Bună ziua. Vreau să întreb dacă este legal (oricum moral nu este) majorarea facturii la apă anterior citirii? Mai explicit, anul trecut au afișat timp ... (vezi toată discuția)