avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noua versiune REVISAL 5.0.8
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noua versiune REVISAL 5.0.8

In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt modificate prevederile Hotărârii de Guvern nr. 500/2011 - REVISAL 5.0.8.
[ link extern ] /

Versiunea actualizată a aplicaţiei Revisal permite:
- introducerea şi actualizarea sporurilor salariale inclusiv în valoare procentuală, astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă;
- preluarea datelor aferente registrului din versiunea anterioară a aplicaţiei Revisal 5.0.6;
- actualizarea nomenclatorului COR conform clasificării compatibile ISCO 08, reglementată prin Ordinul Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale nr. 1832 din 6 iulie 2011 / Institutului Naţional de Statistică nr. 856 din 11 iulie 2011;
- generarea registrului ce urmează a fi transmis către inspectoratul teritorial de muncă;
- validarea registrului generat din aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor, altele decât Revisal, conform specificaţiilor tehnice de mai jos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 13 Martie 2012
Daca este vorba despre o pensionare la limita de varsta , atunci data incetarii arportului de munca nu este data comunicarii deciziei , ci data indeplinirii conditiilor de pensionare, potrivit art.56 alin.1 lit.c C.mun.


Multumin asemenea, pentru urari ...:)
Este pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare .
Multumesc.
Numai bine .
In acest caz, data incetarii va fi data comunicarii deciziei de pensie.

Daca , de exemplu, a primit decizia pe 31.12.2011 atunci aceasta zi este data incetarii c.i.m.
La un concediu de boala, pe o perioada mai lunga (163 zile) ar trebui sau nu sa apara suspendat contractul de munca in Revisal? Multumesc!
Cazurile de suspendare in baza certificatelor medicale nu se opereaza in REVISAL ...

Alte discuții în legătură

De ce cand modific salariul in revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior? raduemy raduemy Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez. Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de ... (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Revisal nou oanamari98 oanamari98 Am transmis revisalul in prima etapa, pentru 4 firme, iar acum mi-a fost actualizat automat cu noua versiune si nu mi-a ramas nimic inregistrat...este ... (vezi toată discuția)