avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 161 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general \"TOMBOLA IMOBILIARA\"...are suport legal ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

"TOMBOLA IMOBILIARA"...are suport legal ?

.....Buna ziua......
Prin aceasta intrebare caut raspunsul legal al unei "idei unice in romania" (cred eu) si pe care as dori sa o pun in practica si anume: -De peste un an de zile caut sa vind o propietate(o vila duplex) destul de mare,dar datorita situatiiei actuale nu gasesc cumparator si atunci mi-a venit ideea de a organiza o "tombola nationala" cu participarea baneasca (cota unica ...ex:1 leu) a tuturor celor care doresc sa ia parte la aceasta tombola.
Va exista un regulament si un site public...unde fiecaru-i eventual participant i se va spune cum va functiona aceasta tombola.(el hotarad daca participa s-au nu)
La intrunirea unui numar suficient de participanti ,se va efectua o extragere a unui SINGUR cistigator care va primi (vila)....doar pentru 1 leu,(suma cu care a participat).
In concluzie ,acesta actiune ....ARE TEMEI LEGAL...din punct de vedere juridic.
Bine'nteles,ca daca exista o oportunitate legala, voi contacta si angaja un avocat care se va ocupa de aceasta treaba.
Astept un raspuns avizat si tot odata si parerea utilizatorilor acestui forum privind (consistenta acestei idei):O.....................................cu respect :)
Cel mai recent răspuns: bunicumiki , utilizator 15:57, 20 Decembrie 2011
Ok, multumesc
Buna ziua.
Dl. administrator va rog sa inchideti subiectul.
Mi-a facut placere sa pot comunica pe acest site.....
...sarbatori fericite si sa auzim de bine.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri comune sca baloisibaloi sca baloisibaloi Revin asupra unui subiect pe care l-am mai postat pe acest forum dar cu mai multe elemente. Rog colegii specialişti să-şi spună părerea şi dacă este ... (vezi toată discuția)
Licenta pentru jocuri de noroc online marusso marusso Buna seara, In primul rand as vrea sa-mi cer scuze anticipat daca am postat in alta sectiune, m-am uitat printre forumuri si aceasta mi sa parut cea mai ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong danamihalea danamihalea buna ziua vanzarea catre membrii cotizanti prezenti la eveniment de tricouri cu sigla ONG pentru promovarea ONG este considerata activitate economica?. ... (vezi toată discuția)