avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzarea bunurilor lasate gaj la amanet
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzarea bunurilor lasate gaj la amanet

Care este regimul bunurilor lasate gaj la o casa de amanet, care au fost abandonate? Adika in urma unui contract de amanet am ramas cu un bun , un inel pe care cel imprumutat nu a mai venit sa-l ridice, vreau sa-l vand la un bijutier si sa-mi recuperez suma cu care l-am imprumutat pe client. Din punct de vedere al tva-ului si al actelor pe care trebuie sa le intocmesc ma puteti ajuta? Va rog:(
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 22:46, 8 Decembrie 2011
Regim TVA pt. case de amanet- raspuns MFP

[ link extern ]
Acest document e din 2009 , intre timp adika in martie 2011 au aparut ceva modificari, din punctul lor de vedere ceream ajutor si lamuriri. Oricum multumesc pentru intentie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am amanetat o bijuterie despre care nu stiam ca e falsa blecota blecota in urma cu ceva timp am achizitionat de la o persoana o bijuterie despre care am fost convins ca este din aur, am verificat-o la bijutier si am fost convins ... (vezi toată discuția)
Tva case de amanet carma carma Din martie 2011 casele de amanet vor plati tva la intreaga valoare de vanzare a obiectelor ,???nu ca pana acum la adaos!! Asta ar insemna ca acelasi obiect ... (vezi toată discuția)
Neridicarea produsului de catre client din service ctarnoveanu ctarnoveanu Buna ziua. In calitate de vanzator produse electrocasnice vreau sa ma lamuresc in legatura cu o problema. M-am intalnit cu acest caz recent si nu am stiut cum ... (vezi toată discuția)