avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... aprobare pastrare carnete la unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

aprobare pastrare carnete la unitate

buna ziua

Apelez din nou la sfaturile dvs care mi-au fost de mare folos pana acum...
am dat exam pentru obtinerea aprobarii de la ITM pe data de 29.08.2008. am aflat in luna trecuta ca l-am luat si ca am obtinut aprobarea, insa doar verbal, nu am primit nici o hartie. mi-au spus ca trebuie sa mai astept inca 1 luna pentru a obtine hartia dar aprobarea este obtinuta incepand cu 01.09.2008 deci pot sa operez in carti . problema este ca normal ar trebui sa platesc incepand cu 01.09 si comisionul diminuat de 0.25%, dar in baza a ce :sorry:. daca platesc comisionul diminuat incepand cu 01.09 si ma trezesc ca pe hartia de aprobare scrie cu 01.10 , tinand cont ca nu este inca gata???? sa ma bazez doar pe vorbele doamnei de la Directia de Munca si sa platesc 0.25% pe septembrie??#-o
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 9 Octombrie 2008
Cel mai bine este sa astepati hartia oficiala sau daca va grabiti mergeti si o cereti.
De ce ati mai luat carnetele de munca de la ITM pentru 3 luni de zile? Mai mare daraua, decat ocaua! Nu?
le-am luat pentru ca din 70 de carnete doar vreo 9 erau completate, vreo 20 trebuiau duse la scanat si nu se ocupa nimeni, si pe deasupra inspectorul nici nu le gasea. le-a ravasit de m-am chinuit vreo 2 luni sa le gasesc. acum sunt toate completate la zi si trimise la scanat toate care au ramas. acum ma mai chinui cu un carnet pe care nu-l gaseste nici in ruptul capului.... unde l-o fi ametit nu stiu???
Au mai fost cazuri cand cei de la ITM au ratacit carnete de munca.
Pueti merge la ITM sa luati hartia cu pricina sau sa va dea ceva la mana privind comisionul ce trebuie platit, doar pe vorbe.......
Tocmai am sunat la ITM si am intrebat-o pe dna care se ocupa cu aceste aprobari daca pot plati comisionul de 0.25% incepand cu sept. mi-a raspuns ca da sa-l platesc redus incepand cu sept. Si logic, am intrebat-o , in baza a ce ??? platesc eu comisionul redus??
Raspuns " in baza examenului.... doamna!"

Alte discuții în legătură

Plata comision itm ToacaDaniel ToacaDaniel Buna ziua, O firma are aprobare din partea ITM pentru evidenta carnetelor de munca pe anul 2009, si a platit comision ITM 0.25 in fiecare luna. Problema ... (vezi toată discuția)
Aprobare itm pt comision 0.25% mutulescul mutulescul Care este procedura de obtinere aprobare la ITM pentru anul 2011 a comisionului de 0.25%. (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Sunt inspector de resurse umane si doresc sa ma atestez pentru mai multe companii pentru a le tine cartile de munca si a le diminua comisionul ... (vezi toată discuția)