avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Ce imi trebuie pentru ca sa fac un site pe care sa ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Ce imi trebuie pentru ca sa fac un site pe care sa vand parfumuri?

Vreau sa imi fac un site pe care sa vand parfumuri. As vrea sa stiu ce ar trebuii sa fac si cat m-ar costa (fara parfumurile propriu-zise). Daca imi trebuie sediu social? Cum ma inscriu ca neplatitor de tva? Si daca as putea accesa fondurile europene pentru acesta si cum.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 23:28, 7 Decembrie 2011
Este chiar haioasa intrebarea ta; daca s-ar da fonduri europene pentru asa ceva probabil n-am mai avea loc de patroni in Romania.

1. Vei avea nevoie de o forma de autorizare pentru a desfasura o astfel de activitate (PFA / II / SRL/ etc), deci si de sediu social.
2. La constituire se declara si optiunea pentru TVA.
3. Atentie la marfa contrafacuta, poate fi confiscata la un eventual control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate face transport marfa in ro costy0267 costy0267 Buna ziua!Sunt nou pe forumul Dvs,si daca gresesc cu ceva va rog sa corectati.Am un camion de 7,5t,doresc sa trnsport in prima faza doar pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Incepere buissness. Sorcerors Sorcerors Buna ziua mai intai de toate,site-ul acesta ma ajutat de multe ori in trecut cand am cautat ceva. Ma numesc Stefan am 25 de ani ,absolvent de liceu ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva cu taxare inversa portocala142002 portocala142002 Buna ziua!Tocmai mi-am depus dosarul pentru infiintarea unui PFA si acum nu stiu ce si cum sa fac privind tva`ul..Eu marfa o achizitionez din UE ..din afara ... (vezi toată discuția)