avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Plata concediu medical - angajat fara venituri in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Plata concediu medical - angajat fara venituri in ultimile 6 luni

In situatia unui angajat care a realizat stagiu de cotizare de o luna in ultimile 12 luni, dar in ultimile 6 luni nu a lucrat decat 10 zile, iar venituri a mai realizat in urma cu 10 luni, cum se calculeaza concediul medical? Ce venituri se iau in calcul ca baza de calcul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: boerica , utilizator 02:06, 18 Decembrie 2011
Baza de calcul a concediului medical se va comune din venitul realizat in luna a 10 si venitul corespunzator celor 10 zile lucrate in ultimele 6 luni.

În cazul urgentelor medico-chirurgicale (cod indemnizatie 06), tuberculozei (cod 14), bolilor infectocontagioase din grupa A, neoplaziilor si SIDA, dreptul la concediu si indemnizatie pentru incapacitate temporara de munca nu este conditionat de realizarea stagiului de cotizare.
In normele de aplicare a OUG 158/2005 veti gasi mai multe informatii.
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
boerica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical mihaela_gabriela mihaela_gabriela Buna ziua, am angajat o persoana, incepand cu 03/06/2015 iar in data de 29/06/2015 a fost internat pentru hepatita virala acuta de tip b... i se plateste ... (vezi toată discuția)
Concediul medical in prima luna de angajare ramona_i ramona_i Buna ziua! Pe data de 6 aprilie 2010 am fost angajata la o firma, iar pe data de 3 mai 2010 am intrat in concediu medical deoarece am descoperit ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical Rebbeca Rebbeca Am si eu o nelamurire privind plata concediului medical.Am inteles din ce am citit pe internet ca trebuie sa fi lucrat o luna ca sa ti se acorde concediu.eu am ... (vezi toată discuția)